Life & Health

De 5 beste standjes die je nog niet kende (maar wel wilt uitproberen)

standjes-nog-niet-kende

Je kan veel leren in de liefde. Vooral op seksueel gebied kan je nog altijd blijven leren. Zo hou je het ook een beetje spannend. Waarschijnlijk ken je al een paar standjes waar je dol op bent, probeer deze standjes een keer. We weten zeker dat je een paar nieuwe favoriete standjes zal ontdekken. Are you ready?

1. De G-Whiz

Je moet wel een beetje uithoudingsvermogen hebben. Wil jij nog wat extra calorieën verbranden? Dan is dit de een leuke manier om wat calorieën te verbranden!

Zo werkt het: Jij ligt op je rug en je laat je benen op zijn schouders rusten. Hij zit op z’n knieën en tilt je booty omhoog, hij bepaalt het ritme. Als je benen omhoog zijn dan vernauwt je vagina, dit zorgt voor extra dimensie.
 De 5 beste standjes die je nog niet kende (maar wel wilt kennen)

2. De Worm

De Worm is niet makkelijk en eventjes oefenen, maar als je ‘m eenmaal doorhebt dan snap je ‘m helemaal. En wil je dit standje vaker doen. Dit standje komt uit de Kama Sutra. De bedoeling is om elkaars ritme aan te voelen.

Zo werkt het: Hij ligt op zijn rug en jij gaat er achterstevoren op je buik bovenop liggen. Met je hoofd richting zijn voeten. Daarna is het een beetje zoeken voor het beste resultaat.

3. De Corkscrew

Klinkt niet lekker, is het wel. De Corkscrew is een standje, net op het randje (letterlijk). Gebruik de rand van je bed of een stoel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zo werkt het: Bij de rand van het bed laat je een hand en een heup aan een kant rusten en legt een been op het bed. Daarna ‘klimt’ hij er van achteren in, daarna even zoeken naar wat stabiliteit en gaan.

 De 5 beste standjes die je nog niet kende (maar wel wilt kennen)4. De verleidingsdans

Wat voor dans? Jawel, de verleidingsdans. Let op! Je moet wel lening zijn. Als je niet zo lening bent moet je even oefenen maar je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst. Benieuwd hoe het werkt?

Zo werkt het: Jij gaat op je knieën zitten en je laat je achterover op het bed vallen, met je onderbenen nog onder je billen. De man gaat over je heen hangen (alsof hij zich gaat opdrukken) en bepaalt dus het ritme. Wat jij doet? Gewoon lekker genieten!

5. De Millennium challenge

Wat je nodig hebt? Een stevige kruk of stoel. Een heerlijk standje dat je écht een keer moet proberen. Wij leggen je uit hoe het werkt. Dit zal een van je nieuwe favo standjes worden, trust us.

Hoe het werkt? Jij gaat op een kruk of stoel staan, hangt een beetje af van de lengte van de man. Jij gaat nu door je knieën, je man erachter en klaar!

De 5 beste standjes die je nog niet kende (maar wel wilt kennen)