Style

Brrrr: 5x de meest zachte truien om deze koude winter door te komen

5x-truien-winter
Foto: Freepik

In onze Nederlandse koude winters doe je het liefste veel laagjes aan om lekker warm te blijven. Maar om elke dag nou weer die trui aan te doen die je 5 jaar geleden hebt gekocht is eigenlijk geen gezicht meer. Daarom hebben wij voor jullie de 5 zachtste, maar ook zeker modieuze truien uitgezocht. En alle truien ook nog eens voor een prikkie. Zodat jij het deze winter nooit meer koud hebt en je er altijd fashionable uitziet in jouw zachte winter trui.

Basic trui

We beginnen met een klassieker: de basic trui. Deze trui moet iedereen in haar kast hebben hangen. Met deze trui kan je oneindige combinaties maken, veel laagjes creëeren en het past overal bij. De trui is beschikbaar in 4 verschillende klassieke kleuren: gemengd, donkerbruin, grijs en donkergroen. Met deze trui zit je altijd goed.

5x-truien-winter SHOP NU VOOR 49,99

Zip up

Een bekende trend van vorige winter is dit jaar weer teruggekeerd. De zip-up sweater. Deze trui kan je net als een koltrui, warm om de nek vast maken, of laten hangen door hem open te ritsen. Deze trui heeft een mooi passend model met kabelbanen waardoor je figuur er mooi in uitkomt. In 3 kleuren beschikbaar: grijs, wit en zwart.

5x-truien-winter SHOP NU VOOR 59,90

Gestreept simpel

Deze trui heeft strepen en het kabel patroon. Twee trends zijn bij deze trui bij elkaar gevoegd. Doordat het patroon alleen bovenop de trui zit, maakt het deze trui net even anders en origineler. Met een gestreepte trui zit je sowieso altijd goed en met deze al helemaal. De trui is verkrijgbaar in zwarte en witte kleuren.

5x-truien-winter SHOP NU VOOR 49,99

Warme kol

Koltruien zijn by far de warmste truien om de winter mee door te komen. Je nek blijft namelijk lekker warm, waardoor je het nooit koud krijgt. Deze koltrui komt in de perfecte klassieke kleuren, zodat je zeker weet dat deze trui volgend jaar ook nog trending is. De kol ziet er ook luxueus en chiq uit, waardoor het een rijkelijke uitstraling is.

5x-truien-winter SHOP NU VOOR 59,90

Kleurrijk gestreept

Een favoriete knitwear trend is natuurlijk weer de gestreepte trui, maar dan kleurrijk. Meestal zijn alle kledingstukken al wat grauwer in de winter en met een leuk kleurtje fleur jij de winterperiode helemaal op. Deze trui met 2 verschillende tinten roze is lekker vrouwelijk en is op veel manieren te combineren.

5x-truien-winter SHOP NU VOOR 79,90