7 dingen waarmee hij jou gek maakt
Life & Health

Dit zijn 7 dingen waarmee een man jou weet te versieren

Er zit een verschil tussen wat mannen fijn vinden en wat vrouwen prettig vinden tussen de lakens. Toch zijn er een paar dingen waar hij je helemaal gek mee kan maken. Womanly heeft een lijstje voor jou gemaakt met 7 dingen waarmee hij jou kan versieren. Benieuwd of je jouw lover hierin herkent? Lees snel verder!

1. Hij bouwt de spanning op

Het is belangrijk om de spanning op te bouwen. Soms is de spanning al zó lang opgebouwd dat je niet anders kan dan elkaar gelijk te bespringen. Toch is het vaak beter om de spanning zo lang mogelijk op te bouwen. Dan maak je het ook meteen allemaal een stuk spannender.

2. Hij speelt hard to get

Je moet natuurlijk niet het idee krijgen dat hij je helemaal niet wil. Maar een beetje balans tussen ‘ik-wil-je-nu’ en hard to get vinden wij vrouwen vaak toch wel aantrekkelijk. Een beetje afstand zorgt ervoor dat er (goede) spanning ontstaat. Jij kan natuurlijk ook hard to get spelen, dat vindt hij sexy en onweerstaanbaar.

7 dingen waarmee hij jou gek maakt

3. Hij creëert een romantische sfeer

Wanneer hij de moeite doet om een romantische omgeving te creëren scoort hij al extra punten! En een paar kaarsen zijn toch iets romantischer dan het felle slaapkamer licht die hij meestal aan heeft. Je mag best tegen je partner (of je scharrel) zeggen dat je het kan waarderen als hij een romantische sfeer creëert. Zo zal je nog meer zin hebben in een gezellige avond. Win-win dus.

versieren-romantisch

4. Hij ruikt lekker

Wist je dat vrouwen zich sneller fysiek aangetrokken voelen als je lekker ruikt? Stel dat hij nu naar zweet ruikt, grote kans dat je dan geen zin hebt om het bed met hem te delen. Helaas snappen niet alle mannen dat deodorant of een luchtje wonderen kan doen. Ooit weleens een hele knappe kerel gezien die onwijs naar zweet rook? No, thanks! Wanneer hij lekker ruikt heb jij ook veel meer zin in hem. Misschien wel één van de makkelijkste manieren om iemand te versieren.

5. Versieren met een subtiele kus

Wees subtiel en verleidelijk! Wij vrouwen kunnen gek worden van een man die lekker kan zoenen. Dus nee, geen wasmachine effect. Maar een zachte, subtiele zoen. De subtiele kus is ook wel de kus die je altijd in films ziet. Eentje waarbij hij je eerst in je ogen aankijkt en dan zachtjes zijn lippen op de jouwe drukt. Stuur dit artikel naar hem door als hij nog niet helemaal snapt hoe hij jou moet versieren.

7 dingen waarmee hij jou gek maakt6. Standjes

Oké, hij ruikt lekker, hij kan goed zoenen en er is een romantische sfeer. Je weet nu dat je meer wilt. Ontdek samen wat jullie fijn vinden. De beste seks is seks waarbij beide partijen aangeven wat ze fijn vinden. Probeer verschillende standjes uit zoals deze 5 spannende standjes onder de douche die onze vrienden van Manly hebben opgesteld en je zeker moet proberen!

7. Voorspel is belangrijk

Soms heb je daar geen zin in maar vaak is voorspel essentieel. Zowel voor hem als voor haar. En vaak wel vaker voor ons als vrouwen. Mannen zijn toch wel iets makkelijker dan vrouwen. Wij hebben tijd en geduld nodig. Dus wil hij je helemaal gek maken en je op en top versieren. Voorspel is the key!

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!