Style

7x de leukste regenlaarzen waar iedereen mee weg wil lopen

7x-leukste-regenlaarzen
Foto: Freepik

We zitten volop in het herfstseizoen en dat betekent regen, regen en nog eens regen. Nu zijn de meeste mode-items niet echt gericht op de regen. Terwijl er tegenwoordig hartstikke leuke items te koop zijn. Zoals dit artikel waarin de 7 leukste regenjassen onder de 50 euro worden uitgelicht. Maar met alleen een modieuze regenjas ben je er nog niet. Om te zorgen dat je ook met droge sokken thuis komt, zijn regenlaarzen een echte must. Met deze leuke regenlaarzen is dat helemaal niet erg! 

1. Khaki groene regenlaarzen

Dit is eigenlijk de standaard regenlaars, maar dan in een modieuzere kleur dan knalgeel. Die knalgele kleur kan natuurlijk grappig zijn, maar als je wilt dat het bij je outfit past kun je beter kiezen voor deze variant. Khaki is de perfecte herfstkleur en deze laars heeft een goede hoogte. Zodat je in plassen kunt blijven lopen en droge voeten houdt.

7x-leukste-regenlaarzen- SHOP NU VOOR 48,99

2. Kleurrijk vrolijk

Deze leuke laarzen hebben iets kinderlijks, maar wel iets vrolijks. Door de bloemetjesprint geeft het meteen een soort gevoel naar de lente. En dat is wel zo fijn om naar te kijken terwijl je door een regenbui loopt. Door het gespje aan de zijkant kun je de laarzen ook strakker of losser trekken.

7x-leukste-regenlaarzenn-

SHOP NU VOOR 48,99

3. Lang en warm

Deze langere regenlaarzen hebben een voering aan de binnenkant waardoor je voeten niet alleen droog blijven, maar ook nog eens super warm. Zo kan je ze zowel dragen in regenweer maar ook als het buiten sneeuwt. Ze zijn verkrijgbaar in een bruin-grijzige kleur en in het zwart.

-7x-leukste-regenlaarzen SHOP NU VOOR 169,95

4. Kort maar krachtig

De korte regenlaarsjes zijn tegenwoordig helemaal trending. Zo hebben we ze ook al bij Uggs langs zien komen en hebben veel merken dit nagedaan. Deze varianten zijn een heel stuk goedkoper en ook nog eens verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze schattige laarsjes hebben ook een gesp om de schoen weer aan te trekken.

-7x-leukste-regenlaarzen- SHOP NU VOOR 30,49

5. Chique off-white

Dit is dé regenlaars voor je meest modieuze outfit. De hoogte is net als een normale laars en met het leuke stoffen middengedeelte geeft het een mooie look. De off-white kleur zorgt ervoor dat de laars bij elke outfit past en hij is nu ook nog eens voor de helft van de prijs beschikbaar. Shoppen maar!

7x--leukste-regenlaarzen SHOP NU VOOR 42,00

6. Lange laklaarzen

De lange laklaarzen van Hunter zijn de perfecte lange regenlaarzen om door de grootste plassen heen te fietsen. Door de lak-look maken ze je outfit chique en net even anders dan de gewone regenlaars. Naast de zwarte laars hebben ze hem ook in donkerrood of wit. Deze laarzen houden je benen lekker warm gedurende de winter door de hoge lengte van de laars.

-7x--leukste-regenlaarzen- SHOP NU VOOR 93,95

7. Kort en kleurrijk

Naast de korte regenlaarsjes hierboven in donkere kleuren, hebben we ook laarsjes gevonden in felle kleuren. Zo val je altijd op met je nieuwe stappers. In zowel roze, paars als knalrood flaneer jij over straat en zal iedereen jaloers worden op jouw regenlaarzen. Leuk voor iedere outfit én je humeur.

7-leukste--regenlaarzen SHOP NU VOOR 109,95