chris-evans-sexy-man-wereld
Media & Entertainment

Acteur Chris Evans is de meest sexy man ter wereld

Acteur Chris Evans is door het magazine People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld. De 41-jarige acteur neemt hiermee de plek over van Paul Redd, die vorig jaar de felbegeerde titel kreeg en toevallig de tegenspeler van Chris is in Captain America. 

Chris Evans knapste man van deze aardbol

De 41-jarige acteur zei tegen People Magazine dat hij denkt dat zijn moeder vooral blij zou zijn met deze oorkonde. “Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is iets waar ze echt over kan opscheppen”. Chris voelt zich zeer vereerd maar weet naar eigen zeggen niet zo goed hoe hij hier mee om moet gaan. “Dit is wel een lastig ding om over geïnterviewd te worden. Het voelt als een gekke vorm van valse bescheidenheid”, aldus Chris. Een beschaafd lekker ding dus.

Toch is hij er ook wel blij mee. “Het is wel iets waar ik als ik oud en uitgezakt word op terug kan kijken.”. De trots mag er zeker wezen. Het tijdschrift People reikt deze titel al sinds 1985 uit aan celebrity’s. De allereerste was Mel Gibson die werd gekroond als meest sexy man ter wereld. Daarnaast mochten namen zoals Brad Pitt, George Clooney en Bradley Cooper ook niet ontbreken. Deze acteurs zijn natuurlijk dé klassiekers. Niet zo lang geleden kregen onder andere John Legend, Idris Elba en Dwayne ‘The Rock’ Johnson dezelfde titel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans (@chrisevans)

Wie is deze sexy Chris Evans?

Deze knapperd is vooral bekend van zijn rol als Captain America van de Marvel films. Ook kun je hem kennen van de Netflix-actiefilm The Gray Man. Dit zijn overigens niet de enige titels op zijn naam, want in 2000 maakte hij al zijn filmdebuut in The Newcomers en speelde onder andere in Fantastic Four, Cellular en Not Another Teen Movie.

Chris Evans gaat dus al eventjes mee en wij hopen dat dit nog lang zo mag blijven. Dan kunnen we nog veel vaker bij hem wegzwijmelen. Als hij in een nieuwe film speelt, laten wij het uiteraard aan je weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Evans (@chrisevans)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!