action-adventskalenders-kat-kerst
Shopping

Action verkoopt adventskalender speciaal voor jouw kat

Is je viervoeter ook jouw allerbeste vriend op deze aardbol en drink je het liefst op de zaterdagavond een wijntje met jouw kat? Dan mogen wij jou gerust benoemen tot een grote dierenvriend. Uiteraard wil je hem met de kerst ook flink verwennen. Wat is er dan leuker dan een adventskalender speciaal voor jouw kitten? Kun je elke dag samen een hokje openkrabben.

Adventskalender voor jouw kat

Wie zegt dat Kerst alleen een feestje voor mensen is? Katten kunnen er net zo van genieten. Nog heel eventjes wachten, want vanaf 1 december kun jij elke dag een hokje openmaken met jouw Poekie of Minoes. En dat maar liefst 24 keer. Wat erin zit? Jouw kat kan los gaan op verschillende snoepjes met onder andere de smaak van kip en kabeljauw. Zo kunnen jullie gezellig samen aftellen naar de Kerst met een goed gevuld buikje.

Grote kans dat jouw huisdier super blij met jou is. Helaas kan hij het je niet vertellen. Of naja, dat is niet helemaal waar. Er bestaat namelijk een knop waarmee je kat met jou kan praten. Wij kunnen ons niet anders voorstellen dan dat hij jouw op zijn pootjes zal bedanken voor al dat lekkers.

action-avdentskalenders-kat

Traktatie voor jouw kat te koop bij Action

Action is dé uitkomst voor de leukste en voordelige gadgets. Wat dacht je bijvoorbeeld van de voordelige massagepistool en de betaalbare wake-up light van de Action. Allemaal handig om in huis te hebben en ook nog eens leuk om als kerstcadeau te geven.  Deze adventskalender is geschikt voor katten vanaf 4 maanden. Er zitten dus 24 heerlijke gedroogde snackjes waarbij jouw viervoeter zou spinnen van geluk. Superleuk om samen elke dag een hokje te openen. Laat het kerstgevoel nu maar komen.

De adventskalender is overigens alleen in de winkel van de Action te verkrijgen. Op de site van de Action kan je zien welke winkel de dichtstbijzijnde is. Krijg je nou ook honger van al die snackjes? Er bestaan frituur snacks als kerstbal voor in de boom. Kun jij mooi kwijlend naar de boom kijken terwijl je poes aan de brokjes is begonnen.

adventskalender-kat-action

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!