action-auto-parfum-dupe-rituals
Beauty

Deze Action autoparfum van 2.39 ruikt hetzelfde als die van Rituals

De producten van Rituals zijn een feestje voor je neus. Wanneer je de dop eraf haalt, ervaar je even een genietmomentje. Helaas is de prijs wat minder fijn. Het is dan ook niet voor niets dat veel supermarkten of drogisterijen dupes ervan maken. Zo heeft de Kruidvat een douchemousse die ruikt naar Happy Harmony en Lidl een doucheschuim die vergelijkbaar is met Sakura. Nu hebben we weer een topper op TikTok gespot: Action verkoopt autoparfum die hetzelfde ruikt als de Rituals variant.

Action autoparfum die ruikt naar Rituals

Vind jij het ook altijd zo heerlijk om een autogeurtje in je car te hebben? Je auto ruikt meteen weer fris en daar worden we blij van. Die van Rituals is stiekem wel ons favoriet. Van elke geur die ze verkopen, bestaat er gelukkig een car parfume van. Toch betaal je er ook aardig wat voor. De prijzen variëren van 16.90-tot 19.90 euro. Gelukkig helpt de Action ons altijd uit de brand als we even wat minder te besteden hebben.

Eerder maakte deze discounter ons al blij met een dupe van Olaplex. Je weet wel, die mega dure maar fantastische haarproducten. Nu komen ze met een car parfume van het merk Vinove. Deze zou je auto voor 90 dagen een heerlijk geurtje moeten geven en lijkt dus op die van de Rituals. En dan hebben we het over de geur ‘Rome Wood’ die heeft het meeste weg van de Life is a Journey car parfume lijn van Rituals.

action-auto-parfum-dupe-rituals

Te koop in de Action winkel

Je bevestigt de auto-luchtverfrisser heel gemakkelijk aan het ventilatiesysteem van je auto. Iedereen wil zo wel een gezellig ritje met jou maken. In de winkel kun je de geuren testen en ruiken welke je het lekkerst vindt. Als je er toch bent, kun je meteen die heerlijke Action parfum dupes even testen. Scheelt je ook weer wat euro’s’.

action-auto-parfum-rituals-dupe

@mombosshellen Ik hou van handige musthaves en dit keer een RITUALS dupe voor maar €2,39! #actionnederland #actionhaul #rituals #autogeurtje #ritualsdupe #actionritualsdupe #almere #actionmusthaves @actionnederland ♬ origineel geluid – mombosshellen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!