Shopping

Waarom iedereen praat over de nieuwe Action badkamer gadget van een tientje

action-badkamer-gadget-bamboe-badplank
Foto: Action

Ben je wel toe aan een beetje me-time? Dan is het een goed idee om van je badkamer een wellness ruimte te maken. En dat hoeft niet eens zo duur te zijn. Want zo’n duur spa-bezoekje is nergens voor nodig als je gewoon thuis je eigen spa kunt creëren. Ben je een baddertype? Dan heeft de Action weer een pareltje voor jou. Voor maar € 9,95 beleef jij een heerlijk momentje in bad. 

De Action weet wat ontspannen is met deze badplank

Zo’n chille kuip is niet alleen fijn om in te ontspannen, maar ook nog eens goed voor het calorieverbruik. Wist je dat je met een heet bad net zoveel calorieën verbrand als met 30 minuten wandelen? Als je een echte ‘badderaar’ bent, ligt je er waarschijnlijk het liefst uren in. Groot nadeel: waar moet je dat glaasje wijn nou neerleggen of een boek dat niet nat mag worden? Voor het eerste probleem hadden we eerder al een oplossing gevonden. Amazon verkoopt namelijk een wijnhouder voor in bad.

Toch is de bamboe badplank van de Action veel handiger. Met deze uitschuifbare gadget heb je namelijk houders voor je boek/tablet, smartphone en beker. Dat wordt een feest in bad! Geniet van een film of een goed boek -zoals de debuutroman Blauwe Plekken- en pak er een lekker wijntje bij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Action Nederland® (@actionnederland)

Specificaties van deze toffe bamboe badplank

Deze topper is 100% ecologisch en gemaakt van echt bamboe. Dat staat ook nog eens leuk in je badkamer! Hij is uitschuifbaar van 50 tot 85 centimeter en past daarmee op ieder standaard bad. Laat die kuip maar alvast lekker vollopen.

De bamboe badplank is trouwens niet online te koop, maar alleen in de winkel. Dat wordt rennen met je badjas aan. Oja, voordat we het vergeten: laat die piepende eendjes liever achterwege als je mini-me een badsessie neemt. Grote kans dat er namelijk schimmels in de badspeeltjes komen. En dat wil je niet hebben!bamboe-badplank-action

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!