Action

Eindelijk gevonden: met dit Action product maak je echt elke vrouw dolblij

gadget-action-thuiswerkers-laptoptafel
Foto: Action

Er zijn een paar dingen waar je ons vrouwen echt gelukkig mee kan maken. Op de eerste plek staat natuurlijk een heerlijke reep chocolade, maar niet ver daarna komt toch wel een perfecte badkamerverlichting. Waarom? Natuurlijk wil je goed kunnen zien hoe je die mascara of lipstick aanbrengt. Vaak kost zo’n badkamerspiegel een vermogen. Gelukkig heeft de Action hiervoor dé oplossing. Zij verkopen hem namelijk voor een prikkie. 

Badkamerspiegel met led verlichting van de Action

Stiekem kunnen we uren tutten voor de spiegel en dan natuurlijk het liefst in een luxe badkamer die van alle gemakken is voorzien. Vooral wanneer we ons klaarmaken voor een gezellig feestje, is goed licht essentieel. Op die manier weet je zeker dat je eruit ziet om door een ringetje te halen. Hoewel we allemaal weten dat de Action fantastische producten heeft, zoals een Dyson Airwrap dupe en een voetmassage apparaat, kunnen we misschien nog wel iets enthousiaster worden van deze parel.

Deze ronde design badkamerspiegel verrijkt direct jouw badkamer ervaring. En het mooiste van alles?  Deze topper is voorzien van een anti condens functie. Dus zelfs als de badkamer een en al damp uitslaat, omdat je net iets te lang hebt gedoucht -en misschien even niet hebt gedacht over bespaartips– kun je toch nog helder zien. Kijk, dat willen we!

badkamerspiegel-action-verlichting SHOP NU VOOR 59,95

Specificaties badkamerverlichting

Nadat je wat heerlijke producten voor onder douche hebt geprobeerd, is het tijd om je aan te kleden en klaar te maken voor de spiegel. Zoals eerder gezegd is goed licht vaak nog een dingetje. Met deze mirror is dat geen enkel probleem. De badkamerspiegel heeft namelijk een ingebouwd led licht, waarvan de helderheid gemakkelijk in te stellen is. Zo heb je dus altijd de gewenste lichtsterkte.  Een kind kan de was doen! Oja, en ben je bang dat je de lichtsterkte elke keer opnieuw moet instellen? No worries, want dankzij de geheugenfuncties onthoudt hij de laatste lichtsterkte.

Bij inschakeling hoef je de spiegel dus niet steeds opnieuw in te stellen. Dankzij de moderne en strakke vormgeving staat hij ook nog eens prachtig in je badkamer. Handig om te weten: deze spiegel weegt maar 3 kilo en heeft een snoerlengte van 120 cm. Daarnaast is hij gemakkelijk te bevestigen, zelfs voor de klungels onder ons, en kan worden gereinigd met een vochtige doek, zoals een microvezeldoekje. Vermijd wel schurende schoonmaakmiddelen om krasjes en beschadigingen te voorkomen.

badkamerverlichting-rond SHOP NU VOOR 59,95

Verkrijgbaar in de webshop van de Action

De badkamerspiegel is verkrijgbaar voor maar 59, 95 euro in de webshop van de Action. Dat is een stuk voordeliger dan bij een badkamerzaak. Als je hem bestelt, wordt hij al binnen 3-5 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Dat is natuurlijk ruim op tijd voordat je non-stop ervoor staat te schitteren tijdens de feestdagen.

badkamerspiegel-licht SHOP NU VOOR 59,95