Shopping

Deze balkontafel van Action past perfect op elk (klein) balkon

action-balkontafel

Heerlijk, de zomer is in zicht. Helaas beschikken we niet allemaal over een tuin op het zuiden. Sommige van ons hebben een klein balkon waar met moeite een tafeltje past. Voor degenen die zich in deze situatie bevinden hebben we nu een heel leuke gadget gevonden: de Action balkontafel die zelfs op het kleinste balkon past. Geniet je toch nog van een welverdiend wijntje in de zon. 

Action balkontafel

Soms kijken we met scheve ogen naar de prachtige huizen van anderen, zoals de Amsterdamse miljoenenvilla van Lieke van Lexmond, met een riante tuin die grenst aan het Vondelpark. De wereld is nou eenmaal oneerlijk, en daarom moeten degenen met iets minder grote woning andere manieren vinden om toch van de zon te genieten.

Gelukkig stelt de Action ons ook deze keer niet teleur. Op de webshop koop je nu namelijk deze super handige Action balkontafel die elk balkon omtovert tot een minibar. Niet alleen is deze opklapbare balkontafel erg handig voor de borrel, je kunt hem ook gebruiken voor een romantisch dinertje of om op te werken met je laptop. De super handige balkontafel koop je bovendien voor een klein prijsje: voor €29,95 geniet je de hele zomer lang van je eigen buitenbar.

action-balkontafel-balkon

SHOP NU VOOR 29,95

Ook voor het kleinste balkon

Heb je echt mini-balkon? Geen zorgen, zolang je balkonhek meer dan 80 breed is kun je deze balkontafel eenvoudig aan je balkonreling bevestigen. Door het handige monteer-systeem hangt de tafel binnen no-time. Hangt de tafel eenmaal, dan heb je er ook geen omkijken meer naar: de kunstof tafel is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Tijd dus om je gammele houten tafeltje vaarwel te zeggen en in te ruilen voor dit robuuste exemplaar. Tip: heb je een wat groter balkon, hang dan eenvoudig twee tafeltjes naast elkaar. Zo heb je ook nog ruimte voor wat gezellige plantjes en natuurlijk je favoriete vakantieboeken. Shop deze Action balkontafel nu exclusief online op de Action webshop.

action-balkontafel

SHOP NU VOOR 29,95