Shopping

Deze Action speaker (3,99) maakt je zomer een feestje

action-speaker-zomer-bluetooth
Afbeelding: Womanly

Baal je er soms ook van als je op het strand of op de camping niet naar je favoriete muziekje kunt luisteren? Of heb je thuis wel een speaker staan, maar is deze te groot en zwaar om mee te nemen? Bij de Action zagen wij deze week een ideaal reisgenootje liggen, waarmee je de zomer in een oogwenk tot een feestje maakt. Deze handige speaker met bluetooth scoor je nu namelijk voor maar €3,99. 

Action speaker met bluetooth

Zit je lekker bij je tent, dan kan een muziekje heel gezellig zijn. Maar je wilt je buren niet belasten met een mini-discotheek waar zij helemaal geen zin in hebben. Deze kleine speaker van de Action is groot genoeg voor een fijne muziekervaring bij je eigen plek, zonder dat je hiermee anderen stoort. Met het kleine formaat neem je de speaker bovendien gemakkelijk mee.

Hoewel de speaker klein is, hij kan op een behoorlijk volume spelen. Zo luister je moeiteloos je favoriete hits op een dansbaar volume af. De Action speaker heeft een output van 5 watt en kan tot 8 uur lang spelen. Is de speaker leeg, dan laad je hem eenvoudig via het meegegeven kabeltje weer op. Je verbindt je mobiele telefoon met de speaker eenvoudig via bluetooth, waarmee je tot 25 meter bereik hebt.

action-speaker-bluetooth

SHOP NU VOOR 3,99

Buitenfeestje met Action producten

De komende weken laat de zon zich gelukkig weer even zien. Daarom maken we het graag extra gezellig buiten. Gelukkig heeft de Action een grote collectie die jouw tuin tot een zomers paradijs omtoveren. Zo schreven we al eerder over deze luxe Kamado barbecue en dit lounge-eiland om bij weg te dobberen. En vergeet je niet in te smeren met deze Action dupe van Hawaiian Tropic zonnebrand.

Heb je een klein balkon? Koop dan deze handige balkonbar om zelfs op de kleinste balkons lekker te borrelen. Daar past zelfs de kleine speaker ook nog bij. Krijg je het toch een beetje fris? Deze krachtige terrasverwarmer van de Action zorgt ervoor dat je zelfs tot in de late uurtjes buiten door kunt borrelen.

terrasverwarmer-action-zomer-avond-buiten

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!