Shopping

Action verkoopt voor 29.95 dé oplossing voor iedereen die extra energie nodig heeft

action-daglichtlamp
Foto: Action

Heb jij ’s ochtends ook vaak moeite met opstaan, zeker tijdens de koude winterdagen? Als de zon verborgen zit achter een dik wolkendek kan het soms erg lastig zijn om je vrolijk en energiek te voelen. Een extra dosis daglicht zorgt voor een directe happiness-boost. Gelukkig schiet de Action ons te hulp met een lamp die het zonnetje in huis brengt. En dat voor maar 3 tientjes! 

Action daglichtlamp voor extra energie

Als mens hebben we daglicht nodig om ons goed en energiek te voelen. Maar in het najaar laat de zon zich soms weken niet echt zien. Daarom zakt ons energieniveau naar nul, en ontstaat er bij sommige mensen zelfs een winterdepressie. Uit onderzoek blijkt dat een half uur per dag aan ‘lichttherapie’ een boost kan geven aan je energie en je humeur.

Tijdens de donkere winterdagen krijgt je lichaam namelijk minder daglicht te zien dan gewenst. Hierdoor kan je biologische ritme in de war raken, waardoor je je slap en lusteloos kunt voelen. Wel is het belangrijk dat je de daglichtlamp meteen na het opstaan gebruikt, en niet als je pas op staat wanneer de zon al op is. Zo train je je lichaam om je biologische klok bij te stellen, zodat je je energieker en fitter voelt.

action-deal-daglichtlamp

SHOP NU VOOR 29,95

30 minuten licht voor een goed humeur

Energiek en vrolijk de winter door, dat klinkt goed toch? En met deze daglichtlamp van de Action kan het voor slechts €29,95. Dat is een stuk goedkoper dan een tropische vakantie naar een zonnig oord. De lamp heeft een slim ontwerp, waardoor je hem eenvoudig voor je op de tafel zet. Zo kun je rustig ontbijten of je make-up doen terwijl je het licht aan hebt staan. Voor het beste resultaat zet de lamp zo’n 30 tot 45 minuten aan, iedere ochtend.

Goed om te weten: zet de lamp voor je gezicht aan, zodat het licht op je netvliezen valt.  Is het licht te fel? Dan pas je de sterkte eenvoudig aan door een knopje aan de voorkant. De lamp heeft drie intensiteitsniveaus: 30%, 60% en 100%. Ook heeft hij een knopje met een handige timer, zodat deze zelf uitspringt als de tijd voorbij is. De lamp komt met een handige adapter waardoor je hem makkelijk van stroom voorziet. Op naar een vrolijke winter!

action-licht-daglichtlamp

SHOP NU VOOR 29,95