Action

Action verkoopt draadloze steelstofzuiger van luxe merk voor spotprijs

action-draadloze-steelstofzuiger
Foto: Hyundai

Schoonmaken is niet altijd het leukste klusje. Vooral het stofzuigen kan een vervelende klus zijn. Niet alleen omdat het een zware klus is, maar ook omdat het vaak een heel gedoe is met het snoer. Daarom waren wij erg blij toen we deze draadloze stofzuiger van Hyundai op de Action website tegenkwamen. Met deze mooi ontworpen stofzuiger heb jij binnen een handomdraai weer een fijn schoon huisje. 

Draadloze stofzuiger op Action webshop

Van alle uitvindingen in de wereld is de draadloze stofzuiger wat ons betreft één van de beste. Het eeuwige gehannes met een te kort snoer kon ons in het verleden namelijk nog wel eens tot waanzin drijven. Helaas valt de prijs van deze stofzuigers vaak tegen, zoals de peperdure draadloze Dyson variant. Maar met deze stofzuiger van het merk Hyundai haal je een een luxe apparaat voor een fijne prijs in huis.

De draadloze stofzuiger komt met handige accessoires om elk soort vuil super effectief te verwijderen. Vooral de verlichte borstelkop is een handige toevoeging, vooral bij lastige plekken zoals onder de bank. Bovendien kun je kiezen voor twee soorten programma’s: de efficiënte Eco-modus voor langere schoonmaaksessies en de krachtige Turbo-modus voor hardnekkig vuil.

action-stofzuiger

SHOP NU VOOR 79,95

Hyundai stofzuiger voor een spotprijs

Hyundai’s draadloze steelstofzuiger is niet alleen een draadloos apparaat, maar beschikt ook over een krachtige accu. Zo maak je zonder gedoe je hele huis schoon. Met een zakloze opvangbak van 0,5 liter voor vuil en stof, die snel van de stofzuiger kan worden verwijderd voor legen, blijft je stofzuiger fris en schoon. De aanwezigheid van een HEPA-filter maakt deze steelstofzuiger ideaal voor mensen met allergieën, omdat het allergenen zoals huisstofmijt, pollen en dierenhaar verwijdert.

Ben je nog niet overtuigd, dan trekt het knappe ontwerp van de stofzuiger je wel over de streep. Het leuke goudoranje kleurtje is een mooie toevoeging aan de rest van je schoonmaakkast. Met de meegeleverde wandbeugel hang je hem bovendien supersnel en makkelijk weg, om weer vlug te kunnen pakken voor de volgende keer. Enthousiast? Ga dan snel naar de Action webshop en shop deze handige stofzuiger nu voor maar €79.

action-stofzuiger-schoonmaken

SHOP NU VOOR 79,95