action-dubbele-smartfryer
Shopping

Dubbele Smartfryer van Action bakt tegelijk frietjes en kroketten

Kerst komt steeds dichterbij. Uiteraard heb jij het hele plaatje al in je hoofd van wat je gaat maken. Misschien heb je wel inspiratie opgedaan met onze heerlijke 3-gangen kerstmenu voor 5 euro per persoon. Als je daarna neerploft op de bank wil je ’s avonds onder het genot van een drankje en een leuk spelletje niet nog allemaal moeilijke dingen maken. Een snackje uit de aifryer is dan alles wat je nodig hebt. Wil je het nog makkelijker? Ga dan voor de dubbele Smartfryer van de Action. Met twee maandjes bak je tegelijk verschillende snacks.

Snel en lekker snacken met Action’s dubbele smartfryer

Heb jij zin in een patatje met een kroket maar wil je het ene niet laten koud worden terwijl het andere nog in de airfryer moet? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: Action verkoopt een smartfryer met twee maandjes. Zo zet je in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel en zijn je twee verschillende gerechten tegelijk klaar. Dat is nog eens fijn!

Heb jij ineens last-minute zin in een snackje? Dat is geen probleem want dankzij het vermogen van maar liefst 2400 watt warmt de smartfryer razendsnel op en kan je meteen beginnen met frituren. Toch wat meer tijd en een rammelende maag? Maak dan eens deze frikandel speciaal lasagne. Een echte guilty pleasure en ook heel goed geschikt als ‘brakke comfy food’ na de feestdagen.

SHOP NU VOOR 79,95

dubbele-smartfyer-action

Specificaties van de Dubbele smartfryer

Bakken zonder vet of boter doe je met deze airfyer. Veel gezonder dus dan frituren. Je kunt hem ook zelfs gebruiken om fruit en kruiden te drogen en die vervolgens toe te voegen aan heerlijke gerechten. Met de voorgeprogrammeerde instellingen kun je de malste biefstuk, lekkerste kip of knapperigste groenten maken. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de perfecte tijd en temperatuur in te stellen. Door de ‘smart function’- technologie en een ‘match-cook’ functie zijn jouw gerechten in allebei de mandjes tegelijk klaar.

Allebei de mandjes hebben een inhoud van 3.6 liter. Dit is meer dan genoeg voor een maaltijd met je gezinnetje of een borrelmomentje op een party. Lekker gegeten? Na gebruik kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser zetten. De handgrepen hebben een ‘cool touch’- technologie waardoor ze niet warm worden en je ze veilig uit de smartfryer kan halen zonder dat je jouw handen eraan kan branden.

smartfryer-dubbele SHOP NU VOOR 79,95

Alleen online te koop

De dubbele smartfryer is alleen online te koop op de site van de Action. In de winkel zal je hem dus niet vinden. Voor maar 79.95 euro sta jij megasnel snackjes te bakken.

Kun je geen genoeg krijgen van al die heerlijke hapjes? Wist je dat jouw favoriete frituur snack ook bestaat als kerstbal? Kan je tijdens het aifryen alvast watertanden naar je kerstboom.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 79,95