Shopping

Net binnen: Action verkoopt dé Dyson Airwrap (€29,95) look-a-like van luxe merk

action-haarstyler-dyson-dupe
Foto: Action

Als er iets is dat al maandenlang boven aan ons verlanglijstje staat, dan is het wel de Dyson Airwrap. Maar o, wat is die toch prijzig. Zolang we nog niet de loterij hebben gewonnen, sparen we nog even flink door. Voor iedereen die in hetzelfde schuitje zit is er nu toch goed nieuws. Discounter Action komt nu namelijk met een dupe waarbij je zo’n 470 euro in je zak kan houden. Deze look-a-like Dyson Airwrap is namelijk maar 29,95 euro. Dat scheelt je dus heel wat knaken. Dat wordt rennen naar de webshop!

Dyson Airwrap dupe bij de Action

Eerder hadden wel al een Dyson Airwrap dupe uitgelicht, dat verkrijgbaar was voor 97 euro. Toen al maakte ons hart een vreugdesprongetje. Wie had kunnen denken dat bijna een jaar later de Action kwam met een look-a-like voor 29,95 euro? Ons kan je niet blijer maken. Vooral nu de feestdagen bijna voor de deur staan waarbij je natuurlijk wil schitteren met een trendy kapsel.

Met deze 4-in-1 haarstyler van Hyundai Electronics is dat geen probleem. Hiermee creëer je zonder moeite een perfecte coupe, zonder uren tijd erin te steken. Deze handige föhn is voortaan alles wat je nodig hebt om je haar prachtig in model te krijgen. En als je dan nog een verzorgende spray van Authentic Beauty Concept gebruikt, lijkt het helemaal alsof je rechtstreeks van de kapper komt.

action-look-a-like-dyson

Specificaties 4-in-1 haarstyler van de Action

Dit pareltje heeft zoals de omschrijving zegt maar liefst 4 functies in 1 apparaat.  Hiermee kun je niet alleen je haar drogen, maar ook gladmaken, volume geven en perfecte krullen creëren. Hij wordt geleverd met vier handige accessoires: een luchtdrogerknop, een krulhaarstylerknop, een haarstijlende knop en een diffuserknop. Door de krachtige 1000 watt motor heb je razendsnel de coupe waar jij van droomt. In slechts 5 seconden is het apparaat opgewarmd.

Het allerbelangrijkste: het apparaat styled en droogt je haar zonder enige schade .Pas de warmte- en snelheidsinstelling naar jouw voorkeur. Deze stijlvolle grijze met paarse tool, die slecht 750 gram weegt, doet zeker niet onder voor de originele Dyson Airwrap. Het enige dat verschil zit in de prijs, maar dat nemen we natuurlijk maar al te graag voor lief. Met de Action-variant kun je maar liefst 16 exemplaren verkrijgen voor dezelfde prijs als de originele Dyson. Als wij Sinterklaas waren, dan wisten we het wel!

action dyson airwrap dupe 1

Online verkrijgbaar in de webshop van de Action

Deze Dyson dupe is alleen online verkrijgbaar in de webshop van de Action. Je krijgt hem thuisbezorgd binnen 3-5 werkdagen en hebt 14 dagen bedenktijd. Maar dat laatste kunnen we bijna niet voorstellen dat je nodig hebt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze topper in huis te halen.

action-dyson-airwrap-dupe-fohnen