Action

Dit elektrische droogrek van Action bespaart energie en je was is snel droog

Elektrisch droogrek Action

Een wasdroger is één van de apparaten in huishoudens die het meeste stroom gebruikt. Wil jij op een energiezuiniger en dus goedkopere manier je was drogen zonder dat je urenlang moet wachten? We vonden dit elektrisch droogrek van Action voor je, waarmee je snel en energiezuinig je was droogt.

De energierekening is het gespreksonderwerp van de dag

Alles wordt duurder en één van de meest besproken onderwerpen deze dagen is zonder twijfel de hoogte van de energierekening. Hoe kun je bezuinigen op energie, zodat je rekening nog enigszins betaalbaar blijft? We noemden al eerder dat een wasdroger vrij veel stroom verbruikt. Heb je een wasdroger? Dan zou je dus je zou het gebruik ervan kunnen beperken. Aan de andere kant wil je natuurlijk wel je was snel en goed droog.

Daarom is het goed om te weten dat Action een alternatief biedt: het elektrische droogrek. Het ziet er uit als een gewoon droogrek, maar er zitten een snoer en een stekker aan. Steek je de stekker in het stopcontact, dan warmt het rek op zodat jouw wasgoed snel droogt.

Elektrisch droogrek Action rek SHOP NU VOOR 49,95

Handig alternatief voor dure wasdroger

We vatten even kort de belangrijkste eigenschappen van het elektrische droogrek voor je samen:

  • Handig alternatief voor de droger.
  • Binnen 5 minuten opgewarmd.
  • Opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen.
  • Verrassend scherpe prijs van 49,95 euro.

Hoe werkt een elektrisch droogrek?

Het elektrische droogrek van Action werkt echt heel simpel. Steek de stekker in het stopcontact, zet ‘m aan en hang je was eraan. De 20 verwarmingsbuizen in het rek zorgen ervoor dat je was binnen 5 minuten opwarmt tot een temperatuur tussen de 45 en 55 graden.

De totale ophangruimte van het rek is maar liefst 12 meter, dus je hebt veel plek voor al jouw pas gewassen kleren en ander wasgoed. Het rek is ook nog eens makkelijk opvouwbaar en het neemt opgevouwen weinig plaats in.

Elektrisch droogrek Action SHOP NU VOOR 49,95

Elektrisch droogrek Action specificaties

De afmetingen van het droogrek zijn als je het uitklapt 147 x 54 x94 (lxbxh) centimeter. Het is gemaakt van aluminium dat als afwerking geoxideerd is. Het rek bevat 20 verwarmingsbuizen en de totale ophang-lengte van het rek is 12 meter. De lengte van de stroomkabel is 1,4 meter. Het droogrek warmt binnen 5 minuten op naar een temperatuur tussen de 45 en 55 graden Celsius.

Let op, dit artikel is alleen in de webshop van de Action verkrijgbaar, dus niet in de Action-winkels. Zoek je nog meer handige artikelen van Action? Check dan deze goedkope verzwaringsdeken en de slimme voederbak met wifi.