Shopping

Action heeft voor €29,95 dé oplossing voor slapeloze nachten

action-elektrisch-onder-deken
Foto: Action

Een paar weken geleden huppelden we nog vrolijk in korte jurkjes rond, en nu zitten we bibberend van de kou achter onze laptop. Het liefst zitten we de hele dag onder de dekens met een goed boek en een kop thee, maar er moet natuurlijk ook brood op de plank komen. Daarom kunnen we soms stiekem best uitkijken naar de avonden zonder verplichtingen. Met dit elektrische deken van de Action ben je in ieder geval verzekerd van een comfortabele en lekker warme nachtrust. 

Heerlijk slapen met het elektrische onderdeken van de Action

Een slechte nachtrust hangt van ontzettend veel dingen af. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je stress hebt, veel te veel hebt gegeten voor het slapen of dat het stervenskoud is. Voor dat laatste heeft discounter Action gelukkig dé oplossing. Met het elektrische onderdeken van Carmen voor 2 personen slaap jij weer als een roosje.

De sprei van polyestervlies verwarmt je bed en laat je lekker in slaap vallen, zelfs tijdens de allerkoudste nachten. ‘S nachts wil je natuurlijk niet de verwarming aanzetten, anders wordt het wel een hele dure grap. Dankzij de 3 warmtestanden, die je kunt vinden op de 2 schakelaars, kies je jouw ideale temperatuur voor een fijne nachtrust.

elektrisch-deken-nachtrust

SHOP NU VOOR 29,95

Specificaties elektrisch onderdeken

Je hoeft niet bang te zijn dat het onderdeken nog aanstaat als jij inmiddels al in dromenland bent beland. Deze topper schakelt namelijk automatisch uit na 180 minuten. Zo kun je zonder zorgen er lekker onder kruipen – nadat je natuurlijk je make-up eraf hebt gehaald voor het slapen gaan.

Het onderkleed is trouwens voorzien van elastieken zodat het goed om het matras blijft zitten. Nog een voordeel: het is eenvoudig te wassen door de aansluiting los te koppelen. Als je dus een beetje thee of koffie heb gemorst, gooi je hem gewoon in de wasmachine op 30 graden. Wel zo makkelijk! Net als het verzwaringsdeken van de Action, word je hier ook zonder twijfel uitgerust wakker. De 5 lagen stof van het onderdeken zorgen namelijk voor maximaal comfort.

elektrisch-onderdeken-action-discounter

SHOP NU VOOR 29,95

Alleen online te koop in de webshop van de Action

Voor maar €29,95 hoef jij voortaan geen schaapjes meer te tellen, maar beleef je een heerlijke nachtrust. Deze parel is overigens niet te koop in de winkel, maar alleen in de webshop van de Action. Binnen 3-5 werkdagen heb je hem in huis.