Shopping

Action’s krachtige terrasverwarmer is elektrisch en warmt snel op

action-elektrische-terrasverwarmer
Elektrische terrasverwarmer van Action heeft vermogen van 2000 watt (Foto: Action)

Het is natuurlijk mega gezellig om op een leuk en zonnige strandtentje jouw zwoele avondjes door te brengen. Toch kan dat met alle drankjes en hapjes flink in de kosten oplopen. Met de heater van de Action is het minstens zo sfeervol op je eigen vertrouwde plekje. Hij is speciaal ontworpen om jou warm te houden op je terras of balkon. Zo kan je toch nog genieten van een leuk avondje als het wat kouder buiten is. 

Elektrische terrasverwarmer van de Action

De discounter heeft goed met ons meegedacht als het om verkoeling gaat. Zo verkopen ze onder andere een aircooler voor maar 80 euro die ook nog eens muisstil is. Daarnaast hebben ze ook onze viervoeters niet overgeslagen door een geniaal katten speelbad in hun assortiment te brengen. Daar beleeft jouw poes veel plezier van met koele pootjes op een hete dag. Waar wij nu weer blij van worden is de elektrische terrasverwarmer van de Action. Ook voor verwarming kan je hier dus terecht.

Zoals we gewend zijn van de discounter is hij te koop voor een spotprijsje. Je betaalt er namelijk maar 59.95 euro voor. Zie jij je jezelf er al onder zitten met zo’n hemelse Flügel raket cocktail? Met een vermogen van 2000 watt is deze heater krachtig genoeg om jou op te warmen en lekker warm te houden. Zo kan je volop genieten van die lange zwoele zomeravonden.

terrasverwarmer-action-zomer-avond-buiten SHOP NU VOOR 59,99

Specificaties van deze heater

Deze parel heeft maar liefst 2 verwarmingsstanden en geeft direct warmte af. Hij verwarmt tot wel 12 m2. Door het slanke en moderne ontwerp past hij perfect op je terras of balkon. Ook voor degene die zich geen ‘Handige Harrry’ mag noemen, is deze terrasverwarmer prima te installeren. Je hebt hem binnen een mum van tijd aan de muur bevestigd. De bediening is eenvoudig, je past de temperatuur met één druk op de knop meteen aan. Daar houden we van!

Nog een voordeel: dankzij het gebruik van elektriciteit is deze heater veel milieuvriendelijker dan een gasverwarmer. Met 1.7 kilogram is deze topper niet enorm zwaar om te verplaatsen. De afmetingen zijn 68 x 11 x 7 cm. Vergeet trouwens niet om 2x AAA-batterijen aan te schaffen.

Bestel nu in de webshop van Action

Helemaal enthousiast geworden? De elektrische terrasverwarmer koop je in de webshop van de Action voor maar 6 tientjes. In de winkel is hij niet verkrijgbaar. Je krijgt er zonder twijfel enorm veel plezier van.

errasverwarmer-action-balkon-terras-warm SHOP NU VOOR 59,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!