Shopping

Action look-a-like geurkaars (mét houten knetterlont) is 5 keer zo goedkoop als Woodwick

action-geurkaars-woodwick
Foto: Womanly

Hoewel we de zomer nog lang niet vaarwel willen zeggen, is één van de leuke dingen van het najaar dat we weer gezellig een kaarsje kunnen aansteken. Zo’n mooie geurkaars zorgt namelijk meteen voor een gezellige sfeer in huis, zeker als ze er ook nog eens super stijlvol uitzien. Gelukkig stelt de Action ons nooit teleur, en hebben zij nu een geweldige look-a-like geurkaars van het bekende merk Woodwick voor een fijn prijsje online staan. 

Action geurkaars look-a-like van Woodwick

Het bekende kaarsenmerk Woodwick verkoopt heerlijk ruikende geurkaarsen met een mooi design. De kaarsen geven niet alleen een fijne warmte en geur af, maar staan ook nog een sjiek in het interieur. Helaas komen deze mooie blikvangers ook met een flinke prijs: voor een echte Woodwick kaars betaal je al snel rond de 40 euro. Tijd voor ons om maar weer eens de Action website af te speuren, want zij verkopen vaker betaalbare varianten van dure geurkaarsen.

De geurkaarsen die de Action nu in de webshop aanbiedt, lijken als twee druppels water op de Woodwick variant. Naast het sjieke decoratieve glas hebben de kaarsen een houten dekseltje waarmee je de kaars handig afdekt. De Action biedt verschillende modellen aan met diverse geuren: zo kun je kiezen tussen een staande XL geurkaars met maar liefst 80 branduren, of de typische ovalen variant met 32 branduren. Door het slimme ovalen ontwerp hoe je niet bang te zijn dat je kaarsen niet mooi opbranden.

geurkaars-action-webshop

SHOP NU VOOR 7,95

Heerlijke geuren en houten ‘knetterlont’

Naast de diverse vormen kun je ook kiezen uit diverse geuren. Onze persoonlijke favoriet is de lekker zoete ‘Pumpkin spice’ geur, die ons meteen doet denken aan een knusse herfstdag. Bovendien hebben de goedkope Action look-a-like kaarsen ook de typische houten lont die de Woodwick kaarsen zo populair maakt. Deze houten lonten geven een zacht knetterend geluid af, alsof je naast een echt haardvuur zit. Zo zit je er met je theetje en boekje helemaal ontspannen bij.

Krijg je door deze beschrijving al helemaal zin in de herfst? Je koopt de geurkaarsen nu voor maar €7,95 via de Action winkel en webshop. Wees er snel bij, want we hebben zo’n vermoeden dat deze geurige toppers erg snel uitverkocht zullen zijn. Ben je helemaal toe aan een home-makeover? Bekijk dan ook eens deze betaalbare interieur items voor een stijlvol begin van het najaar.

geurkaars-action-knetterlont

SHOP NU VOOR 7,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!