Shopping

Deze Action geurstokjes zijn de perfecte dupe van Rituals

action-geurstokjes-dupe-rituals

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het regent haast Rituals dupes bij verschillende discounters. Zo kwam de Kruidvat al een tijdje geleden met een heerlijke ruikende dupe van de Ritual of Mehr en de Action met een autoparfum die lijkt op die van onze favoriete merk. Nu hebben we weer een topper ontdekt.  

Geurstokjes Action lijken op die van Rituals

Ruikt het in jouw huis ook naar die heerlijke geurstokjes van Rituals? Snappen wij maar al te goed, want de verpakkingen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Toch betaal je er vaak een hoop geld voor.  Voor de fragance sticks van dit populaire merk leg je zo’n 15.90 euro neer (voor 70 ml) Dat is bijna 4 keer zoveel als de Action variant. Het zal als dan ook niets verbazen als dit ook de reden is dat ontzettend veel winkels met dupes komen.

Onder een steen geleefd en nog nooit van het woord ‘dupe’ gehoord? Een dupe is een goedkoper (namaak)product als alternatief voor bepaalde merkproducten. Een een enorme trend onder jongeren op TikTok dat zelfs RTL Nieuws is opgevallen. Niet zo gek als je minder betaalt voor (bijna) hetzelfde resultaat. Voor betaal je nog geen 4 euro. Voor maar 3,95 euro heb je namelijk al een 75 ml parfumflacon. Leuk detail: zelfs de stijlvolle cadeauverpakking heeft iets weg van de Rituals variant.

action-rituals-dupe-geurstokjes

TikTok ontdekt de dupe

Volgens TikTok gebruikers lijkt de Fragrance Sticks van de geurlijn The Rituals of Jing op de zwarte uitvoering van de Action. Die kan je herkennen aan de naam: Calming Touch van de Balanced lijn. De andere twee varianten hebben de naam: Deep Breath (blauw) en Intense Kiss (rood). We snappen natuurlijk allemaal dat deze geurstokjes iets minder sterk ruiken dan die van Rituals, maar dan is ook wel logisch met zo’n prijs.

@bennatacaz Rituals dupe bij de Action! #actiondupes #action #rituals #geurstokjes #actionhaul #moederdag ♬ Fall In Love Alone – Sped Up Version – Stacey Ryan