Shopping

Goedkope elektrische kachel van Action is dé musthave deze winter

goedkope-smart-kachel-action

Als discountwinkel staat de Action toch wel heel hoog op ons favorietenlijstje. Dit komt natuurlijk omdat ze geweldige producten voor een spotprijsje verkopen. Vooral van die producten voor in huis worden wel heel blij van. Heb je bijvoorbeeld al de voordelige luchtbevochtiger gespot en de handige luchtreiniger?  Nu verkopen ze weer een pareltje in deze categorie: de elektrische Smart Connect kachel.

Slimme elektrische kachel bij de Action

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat alles alleen maar duurder wordt. Je torenhoge energierekening is bijna niet meer te betalen en ook bij het afrekenen van de boodschappen schrik je je een hoedje. Gelukkig hebben we altijd nog de Action die de laatste tijd stunt met allemaal handige energiebesparende producten. Deze elektrische Smart Connect Convectorkachel kan je zelfs bedienen als je niet thuis bent met een app.

Zit je bijvoorbeeld net in de trein na een chaotische thuiswerkmiddag en bedenk je ineens dat je de verwarming niet lager hebt gezet? Geen probleem, die zet je gemakkelijk lager met de app. Zo bespaar je ontzettend veel energie. Daarnaast is stroom volgens energieleverancier Essent ook nog eens veel goedkoper dan gas. Een verantwoord koopje dus.

goedkope-elektrische-smart-kachel-action SHOP NU VOOR 49,95

Functies van de LSC Smart Connect convectorkachel

De heater van Action heeft twee verschillende verwarm standen en zelfs een antivries modus. Mega handig is de timer waarover deze verwarming beschikt. Je kunt deze precies zo instellen dat je huis lekker warm is wanneer het buiten ijskoud is. Bedien hem met de app of gewoon old fashion met de simpele afstandsbediening die erbij geleverd zit. Met die eerste kun je alvast de verwarming aanzetten als je bijna thuis bent, zodat je niet in een mega koud huis terecht komt.

Deze slimme kachel beschikt over een ”electronic room temperature control”. Dit houdt in dat de heater de temperatuur van de ruimte kan lezen om het jou vervolgens tot een comfortabele temperatuur te brengen. Voor linkshandige onder ons: je hoeft alleen de pootjes aan de onderkant te bevestigen en je kan al genieten van de warmte. Het is wel belangrijk om te weten dat deze kachel alleen bedoeld is als kamerverwarming. Zet hem ook niet te dichtbij je textiele bank of stoel om brandgevaar te voorkomen.

afstandsbediening-kachel-lidl SHOP NU VOOR 49,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

Deze smart kachel met led-display van de Action is overigens alleen online in de webshop verkrijgbaar. In de winkel kan je dus lang zoeken, want hier zal je hem helaas niet kunnen vinden. Voor maar 49,95 euro is deze musthave helemaal van jou. Hij is nog volop op voorraad, maar het zal ons niks verbazen als de heater mega hard gaat. Weer er dus snel bij!

action-kachel-goedkoop SHOP NU VOOR 49,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!