Shopping

Creëer jouw Ibiza gevoel met goedkope hangstoel van Action

goedkope-hangstoel-action

Krijg jij ook weer helemaal de kriebels bij alle zonnestraaltjes die steeds meer doorkomen? Kunnen wij ons goed voorstellen! Wat zou het toch heerlijk zijn om in je eigen tuin lekker te luieren in een hangstoel. Met deze Bohemian topper van de Action waan je jezelf op een prachtig eiland. Pak er een lekkere cocktail erbij en een goed boek. Het ontspannen kan nu beginnen. Wij zien het wel zitten!

Hangstoel- Antraciet van de Action

Dat de Action mega goed artikelen heeft voor in huis, dat wisten we natuurlijk al. Wat dacht je bijvoorbeeld van de voordelige verzwaringsdeken voor een betere nachtrust of de handige luchtreiniger? Nu hebben ze weer een pareltje in hun assortiment. Met deze heerlijke bohemian look hangstoel, kun je heerlijk chillen. De comfortabele kussen en duurzame kwaliteit maken het een top product.

Schommelend met je ogen dicht, vergeet je bijna dat je in Nederland zit. Toch nog een beetje fris buiten? Deze hangstoel kun je ook prima binnen gebruiken. Hij staat super gaaf naast een mooi plant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sierlijke ananasplant? Deze helpt zelfs tegen snurken. Dit komt onder andere doordat ze veel zuurstof produceren. Kun je dus ongegeneerd heerlijk een dutje in de stoel doen, zonder bang te zijn dat je zaaggeluiden maakt.

hangstoel-action SHOP NU VOOR 29,95

Specificaties hangstoel van de Action

Het zitje van Action is gemaakt van polykatoen en FSC-hout. Bovenaan de hangstoel zit een ring waarmee je hem bevestigd aan bijvoorbeeld het plafond binnen of een een boomtak buiten. Het kussen is van extra dik polyester, katoen en viscose.

Deze is overigens niet wasmachinebestendig. Wel maak je het kussen gemakkelijk schoon met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. Met een afmeting van 65x90x120 cm is deze zetel geschikt voor elke ruimte. Je kan de stoel niet in de winkel kopen, maar wel online in de webshop van de Action. Voor maar 29.95 euro geniet jij van de meest ontspannen momenten.

hangstoel-action

[femme__btn caption=”SHOP NU VOOR 29,95″ href=”https://shop.action.com/nl-nl/p/8720604883763/hangstoel-antraciet” rel=”noopener”

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!