Shopping

Action’s supergoedkope heetwaterdispenser is 50% zuiniger dan waterkoker

action-heetwaterdispenser-zuinig

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat alles alleen maar duurder en duurder wordt. We zien het vooral terug op onze energierekening. Gelukkig heeft het kabinet onlangs een prijsplafond aangekondigd. Toch moeten we nog steeds zuinig blijven doen. Wist je dat een waterkoker in een korte tijd veel stroom verbruikt? Uiteraard wil je nog wel een lekker kopje thee in de ochtend. Wij hebben dé oplossing voor je. Action heeft namelijk een budgetvriendelijke heetwaterdispenser. 

Goedkope heetwaterdispenser bij de Action

Wij zijn inmiddels groot fan van het wit-blauwe budget warenhuis. Zo schreven we vorige week nog over de spotgoedkope smartwatch van de Action. Een betaalbare uitvoering met hele toffe functies. Nu hebben we ook weer een mooi product uit het lijstje gehaald van onze grote vriend Manly met gadgets die helpen om elektriciteit en water te besparen. 

Deze Magnanin heetwaterdispenser is 50% zuiniger dan een normale waterkoker. Doordat het apparaat het water verwarmt per kopje, is hij veel energievriendelijker dan een normale waterkoker. Dat bespaart jou weer energiekosten. Je kan hem in 7 temperatuurstanden zetten en 4 waterhoeveelheden. Jouw kop thee maak je dus helemaal zoals jij wilt. Handig als je bijvoorbeeld water voor je baby wilt koken en dit precies het aantal milliliter moet zijn voor het flesje.

heetwaterdispenser-water-koken SHOP NU VOOR 79,95

Functies van de Magnani heetwaterdispenser

Deze heetwaterdispenser van Action is niet alleen handig, maar staat ook heel stijlvol in je keuken. Je hoeft niet bang te zijn dat hij omvalt, want met 4 zuignappen staat hij sterk op je aanrecht. Een kopje thee heb je zo gezet binnen 10 seconden. Heel geschikt voor als je in de ochtend altijd haast hebt, maar toch nog even van je kopje thee wilt genieten.

De temperatuur kun je instellen tussen de 45 en 100 graden. Wist je dat thee niet altijd kokend heet hoeft te zijn? Een kopje groene thee smaakt het lekkerst bij 70-80 graden en een witte thee bij 80-90 graden. Ook is een handige functie als je geen tijd hebt om je thee af te laten koelen of als je simpelweg niet van kokend hete thee houdt. Heb je visite en wil je toch een grote pot? Dan stel je het volume in op 000, zodat het water continue stroomt.

Besparen op je energierekening

De heetwaterdispenser is niet alleen snel, maar je bespaart je dus ook nog eens geld als je het vergelijkt met een ‘normale waterkoker’. Volgens de nieuwssite Omroep Gelderland heeft een gemiddelde waterkoker een vermogen van 2200 Watt, omgerekend 2,2 kWh.  Een waterkoker kookt natuurlijk gemiddeld drie minuten en niet een heel uur.

Als we uitgaan op een gemiddeld stroomtarief van 24 cent per kWG, komen we uit op 3 cent per keer dat je de waterkoker aandoet. Wellicht zet je hem toch wel zo’n 4 keer per dag aan, wat neerkomt op 12 cent per dag. Deze heetwaterdispenser doet er maar 10 seconden over. Dat is maar liefst 180 keer sneller. Dit staat niet precies gelijk aan 180 keer goedkoper, maar scheelt je wel ontzettend veel.

magnani-heetwaterdispenser-action SHOP NU VOOR 79,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

De heetwaterdispenser is overigens alleen online in de webshop van Action te verkrijgen. In de winkel zal je deze dus niet terugvinden. Voor maar 79,95 euro heb jij hem in je bezit. Daar komt nog wel 4,99 euro bezorgkosten bij, maar dat is een prikkie als we vergelijken hoeveel energie je hiermee bespaart.

theedispencer-action-theekopje