Shopping

Goedkope heet water dispenser van Action 50% zuiniger dan waterkoker

action-goedkope-heetwaterdispenser-zuiniger

Merk jij het ook zo aan je portemonnee dat alles flink duurder wordt? Vooral van je energierekening word je waarschijnlijk niet heel blij. We moeten steeds meer op de kleintjes letten. Wist je dat een waterkoker in een korte tijd veel stroom verbruikt? Uiteraard wil je nog wel de dag starten met een lekker kopje thee. Wij hebben dé oplossing voor je. Action heeft namelijk een budgetvriendelijke heet water dispenser.

Goedkope heet water dispenser bij de Action

Wij kunnen geen genoeg krijgen van de Action. Ze hebben geweldige producten voor buiten en in de keuken. Zo schreven we onlangs nog over de Kamado bbq.  Nu hebben we ook weer een mooi product voor je uitgelicht.

Deze heetwaterdispenser is 50% zuiniger dan een normale waterkoker. De machine het water verwarmt per kopje is daardoor veel energievriendelijker dan een normale waterkoker. Dat bespaart jou weer energiekosten. Met één druk op de knop heb je al heet water. Mega handig, want hij kan in wel 5 tot 10 seconden 2,5 liter water aan de kook brengen. Liever een kleine thermoskan voor onderweg vullen? Het plateau is verstelbaar en kan aangepast worden naar jouw wens.

heetwaterdispenser-action SHOP NU VOOR 47,95

Functies van de Magnani heetwaterdispenser

Het apparaat is niet alleen handig, maar staat ook heel mooi in je keuken. Met deze super strakke zwarte uitvoering is hij een ware ‘eyecatcher’. Een kopje thee heb je zo gezet binnen 10 seconden. De inhoud van het waterreservoir is 2,5 liter en de heetwaterdispenser weegt maar 1.7 kilo. Wil je hem toch liever op een andere plek hebben staan? Je verplaatst hem zo!

De heetwaterdispenser is heel geschikt voor als je in de ochtend altijd haast hebt, maar toch nog even van je kopje thee wilt genieten. Toch wat meer tijd? Verras jouw gasten naast het kopje thee dan met een heerlijke witte chocolade cheesecake met Baileys en Maltesers. Dat zullen ze zeker waarderen.

heetwaterdispenser-thee-action
SHOP NU VOOR 47,95

Besparen op je energierekening

De heetwaterdispenser is niet alleen snel, maar je bespaart je dus ook nog eens geld als je het vergelijkt met een ‘normale waterkoker’. Volgens de nieuwssite Omroep Gelderland heeft een gemiddelde waterkoker een vermogen van 2200 Watt, omgerekend 2,2 kWh.  Een waterkoker kookt natuurlijk gemiddeld drie minuten en niet een heel uur.

Als we uitgaan op een gemiddeld stroomtarief van 24 cent per kWG, komen we uit op 3 cent per keer dat je de waterkoker aandoet. Wellicht zet je hem toch wel zo’n 4 keer per dag aan, wat neerkomt op 12 cent per dag. Deze heetwaterdispenser doet er maar 10 seconden over. Dat is maar liefst 180 keer sneller. Dit staat niet precies gelijk aan 180 keer goedkoper, maar scheelt je wel ontzettend veel.

heetwaterdispener-goedkoop
SHOP NU VOOR 47,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

Het apparaat is overigens alleen online in de webshop van Action te verkrijgen. In de winkel is hij niet te koop. Voor maar 47,95 euro is hij van jou. Daar komt nog wel 4,99 euro bezorgkosten bij, maar dat is niets als we vergelijken hoeveel energie je hiermee bespaart.

thee-drinken-heetwaterdispenser-action