kunst-kerstboom-action-goedkoop
Shopping

Deze spotgoedkope kerstboom van Action is esthetisch én sfeervol

Vandaag is Sinterklaas nog eventjes in het land, maar daarna moeten we hem toch echt gaan uitzwaaien en de kerstman welkom heten. Wij kunnen niet nog wachten om tijdens deze gezellige periode al die kerstmarkten af te struinen. Natuurlijk mag een kerstboom niet ontbreken in jouw huis. Heb je geen zin in allemaal uitvallende naalden en lijkt je het ook wel fijn om hem eenmalig te hoeven kopen? Kijk dan eens naar de spotgoedkope kunstkerstbomen van de Action. 

Luxe kunstkerstboom 150×180 van Action

Natuurlijk wil je het liefst dat jouw boompje eruit ziet om door een ringetje te halen. Er moeten niet allemaal kale plekken te zien zijn, want net zoals wij vrouwen ons uiterlijk vaak met elkaar vergelijken, doen we dat ook met onze kerstboom. Hoe voller, hoe beter geldt in dit geval!

Met deze kerstboom van de Action gaat dat wel lukken want met 289 takken zorgt het voor een natuurlijk effect. Zo wordt de kerstboom optuigen een feestje! Moet je natuurlijk wel de leukste ballen hebben. Ook daarvoor hebben we dé oplossing. Jouw favoriete frituur snack bestaat namelijk als kerstbal. Staat toch mega gezellig zo’n bamibal of frikandel in de kerstboom? Dat dachten wij ook!
luxe-kerstboom-action
SHOP NU VOOR 39,95

Alleen online bij Action webshop verkrijgbaar

Nog even terug naar de kerstboom van de Action; deze is namelijk ook inclusief metalen standaard. Scheelt je weer gedoe met het neerzetten. Ben je een beetje een kluns? Deze kunstboom is gelukkig heel erg makkelijk op te zetten. Je schuift de 3 lagen in elkaar en buigt de takken verschillende kanten op voor een mooi geheel. Super snel gedaan! Houd je daarna tijd iets leuks te kiezen uit het lijstje van de 7 romantische ideeën voor de leukste winter dates.

De luxe bomen zijn in 3 maten te koop. De kleinste van 39,39 met een maat van 150×80 cm, de middelste is 108×104 cm en koop je voor 59.95 en de grootste is een joekel van 210×124 cm, maar momenteel wel uitverkocht. Deze kocht je voor 79.95 euro. Maar wie weet komt die variant binnenkort wel weer terug.
kunst-kerstboom-action

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!