Shopping

Action’s super voordelige luchtbevochtiger verwijdert nare geurtjes in huis

Action luchtbevochtiger nare geurtjes

Als je een kijkje in ons huis neemt, zal je waarschijnlijk de halve Action webwinkel erin terugvinden. Geniaal en goedkoop zijn de twee woorden die bij deze discounter horen. Bij de Action vind je niet alleen alles voor in je keuken zoals een heetwaterdispenser of keukenmachine, maar ook de woonkamer kun je prima vullen met hun producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de smart connect luchtbevochtiger? Hiermee verbeter je de luchtkwaliteit en verwijder je nare geurtjes in huis.

Een gezond huis met de luchtbevochtiger van Action

Heb jij soms het idee dat er een muffe geur in je woning hangt maar kom je er maar niet vanaf? Dan is deze LSC connect luchtbevochtiger misschien wel wat jij nodig hebt. Hij verspreidt een heerlijke geur van aromatische oliën. Kies dus zelf een geurtje die je lekker vindt en je hele huis ruikt ernaar. Voor een rustgevend en relaxt gevoel doe je ook nog even het rook-effect aan.

Het lichtje aan de bovenkant zorgt voor een spectaculair vlam-effect. Voortaan hoef jij niet meer het crackling fireplace filmpje op Netflix aan te zetten, maar kijk  je naar een goede film terwijl je af en toe even gluurt naar dit apparaat. Zoals eerder gezegd verwijder je hiermee niet alleen nare geurtjes, maar de luchtbevochtiger zorgt er ook nog eens voor dat er een betere luchtkwaliteit ontstaat.

action-luchtbevochtiger SHOP NU VOOR 19,95

Hoe gebruik je de luchtbevochtiger?

Je tilt de luchtbevochtiger gemakkelijk op door het bovenste kapje van de diffuser eraf te halen. Zo kun je de binnenkant vullen met 300 ml van jouw favoriete etherische olie. Deze moet je er dus nog wel even bijkopen. Denk bijvoorbeeld aan een geur zoals kalmerende lavendel of lekkere zoete vanille. Daarna doe je het kapje terug en zet je de luchtbevochtiger aan. Het relaxen kan nu beginnen. Je bepaalt zelf door middel van de timer of je hem 1 uurtje of langer aanzet.

Binnen een mum van tijd is jouw kamer gevuld met een heerlijke geur. Voor maar 19.95 euro kun je er thuis van genieten. Ook trouwens  een leuk kerstcadeau om te geven. Bestel hem snel in de webshop van de Action voordat ie is uitverkocht. Hij is alleen online verkrijgbaar, dus niet in de winkel. Makkelijker kan niet toch?

luchtbevochtiger-action
SHOP NU VOOR 19,95