action-massagepistool-goedkoop
Shopping

Geen masseur nodig met dit goedkope massagepistool van de Action

Heb jij altijd last van je spieren en zit alles helemaal vast? Dan is het misschien een logische reactie om een masseur te boeken. Toch zijn die vaak best prijzig en moet je ook maar net de tijd hebben om het in te plannen. Wij hebben een andere geweldig idee voor je. Deze oplossing kost je nog geen drie tientjes. Action verkoopt namelijk een mega goedkope massagepistool die spierpijn verlicht en voorkomt.

Voordelige massagepistool van de Action

De budgetwinkel Action is dé uitkomst voor al je problemen in deze dure tijd. Zo verkopen ze niet alleen handige gadgets zoals bijvoorbeeld een wake up light of een babyfoon, maar zijn ze ook nog eens mega goedkoop. Nu stuitte ons oog zo net voor het weekend op een massagepistool van de Action. Een echte musthave als je een zware werkweek achter de rug hebt.

Mannen zijn tegenwoordig compleet overbodig met gadgets zoals de massagepistool en de Satisfyer. Die kun je weer voor andere handige dingen inzetten (bijvoorbeeld door hem deze verpakking bij het grof vuil te laten zetten). Dit geweldige apparaatje voorkomt niet alleen spierpijn, stijfheid en spierkrampen maar verlicht het ook als je er al last van hebt. Daarnaast verbetert de massagepistool de bloedcirculatie en de gezondheid van de spierweefsel.

massagepistool-action

SHOP NU VOOR 24,95

Functies van de Silvergear massagepistool

De massage gun masseert jou zo stevig als je zelf wilt. Hij is geschikt als ontspanningsmassage maar ook om je spieren flink los te maken en stijfheid na het sporten te voorkomen. Met 6 verschillende snelheidsniveaus en 4 opzetstukken kun de perfecte massage voor jezelf bepalen. Slapende kinderen in huis? De motor is met 60dB is een stille gadget. Zo kun je hem dus op elk moment gebruiken.

De massagekoppen maken trillende en drukkende bewegingen wat zorgt voor een betere bloedcirculatie. Doordat de bloedsomloop wordt geactiveerd krijg je een verbeterede toevoer van voedingsstoffen naar spieren en zenuwen. De afvalstoffen worden zo afgevoerd  en hierdoor herstellen je spieren sneller van die verschrikkelijke spierpijn. Heb je nog nooit één stap in de sportschool gezet en vind je het gewoon fijn om een massage te krijgen? Dat kan natuurlijk ook met dit top apparaat.

silvergear-massagpistool-action

SHOP NU VOOR 24,95

Alleen bij Action online te koop

Deze massagepistool is alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action en dus niet in de winkel. Voor slecht 24.95 euro zit jij er weer helemaal ontspannen bij. En dat is superfijn met al die drukke feestdagen in het vooruitzicht.

action-massage

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!