Health

Action verkoopt spotgoedkope smartwatch met toffe functies

action-goedkope-smartwatch

Twijfel je al een tijdje om een smartwatch aan te schaffen, maar vind je de prijs nogal aan de hoge kant? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: Action komt namelijk met een betaalbare uitvoering. Vaak moet je voor een smartwatch je spaarpot volledig ondersteboven kieperen, maar gelukkig hebben we de Action die met een spotgoedkope variant komt.  

Goedkope smartwatch bij de Action

Een smartwatch is eigenlijk een draagbare computer in de vorm van een horloge. De bekendste is die van Apple, de Apple watch. Uiteraard een super mooi ding, maar daar moet je wel wat centjes voor neerleggen. De prijs daarvan begint bij zo’n 300 euro en de duurste die we hebben gespot ligt al rond de 950 euro. Oef! Een hoop geld dus. Je kunt natuurlijk honderden euro’s uitgegeven, maar die van de Action met meer dan 15 functies is net zo handig en multifunctioneel.

Voor deze leg je, hier komt ie: maar twee tientjes voor neer. Hij heeft een flexibele band, waardoor het horloge ook lekker om je pols zit. Zelf als je flink aan het zweten bent in de sportschool zit dit horloge nog mega fijn! Het slimme horloge is namelijk helemaal waterbestendig. Niet zo’n sportschool fanaat? Geen probleem, je kunt ook je prestaties bijhouden tijdens het zwemmen, fietsen of hardlopen.

smartwatch-action-horloge

action-denver-smartwatch SHOP NU VOOR 19,95

Functies van de Denver Smartwatch met Bluetooth

Deze spotgoedkope smartwatch van de Action, wordt ook wel de Denver smartwatch genoemd. Met meer dan 15 functies is hij ontzettend multifunctioneel. Benieuwd welke functies dat zijn? Wij noemen er een paar voor je op. Zo heeft de smartwatch een ingebouwde hartslag- en bloeddrukmeter, houdt hij je sportprestaties bij en laat de verbrande calorieën zien. Daarnaast houdt hij ook je sociale activiteiten bij. Alle notificaties en berichten krijg je namelijk zonder problemen binnen op deze zwarte gadget.

Ben je helemaal uitgeput van al dat sporten en toe aan een goede nachtrust? Ook die prestatie onthoudt deze smartwatch keurig. Nadat je bent uitgeslapen, kun je zien hoeveel uurtjes je in dromenland bent geweest. We zouden het bijna vergeten, maar uiteraard kan je ook de tijd zien op dit stijlvolle horloge. Het fijne is dat je de smartwatch via bluetooth kunt koppelen aan je smartphone, dankzij de Levon Health app. Je kunt dan in één oogopslag bekijken hoe je prestaties de afgelopen tijd zijn geweest.

functies-action-denver-smartwatch SHOP NU VOOR 19,95

Alleen online bij Action te verkrijgen

De smartwatch is overigens alleen in de webshop van Action te verkrijgen. In hun winkels zal je deze dus niet tegenkomen. Hij was even uitverkocht, maar na zo’n 3 weken gelukkig weer volop op voorraad. Voor 19,95 euro hij helemaal van jou. Daar komt nog wel 5,99 euro verzendkosten bij, maar dat nemen we maar voor lief als we de prijzen vergelijken met een reguliere smartwatch.

online-verkrijgbaar