Living

Action stunt met voordelig verzwaringsdeken voor betere nachtrust

action-goedkope-verzwaringsdeken-betere-nachtrust

Een goede nachtrust is mega belangrijk om goed te kunnen functioneren. Als je niet goed slaapt, hangen je wallen niet alleen tot aan de grond, maar kan het zelfs een negatief effect hebben op je hersenfuncties en training prestaties. Eerder hadden wij je al 5 tips gegeven tegen slapeloosheid waarbij je binnen no-time in slaap valt. Nu gooien we er nog een geweldige tip bovenop. Action verkoopt namelijk een goedkoop verzwaringsdeken die jou helpt bij slaapproblemen.

Goedkope verzwaringsdeken bij de Action

Tel je elke nacht wel honderden schaapjes en val je maar niet in slaap? Dan hebben wij dé oplossing voor je: koopjeswinkel Action heeft nu een verzwaringsdeken in het assortiment. Zo kun je jouw ‘schaapsherders job’ voortaan laten voor wat het is en heerlijk gaan slapen.

Dit deken helpt je lichaam weer tot rust te komen. Ga er lekker onder liggen en je voelt je helemaal ontspannen worden. Het gewicht wordt gelijkmatig over je lichaam verdeeld door de vulling van glaskralen. Dit zorgt voor een kalmerend effect. Woelen en draaien is voortaan verleden tijd.

action-goedkope-verzwaringsdeken SHOP NU VOOR 24,95

Functies van Action’s verzwaringsdeken

Onder een verzwaringsdeken slapen is veilig zolang je het wel op de juiste manier gebruikt. Doordat je in slaap geen controle hebt over je lichaam, is het belangrijk om een aantal veiligheidsmaatregelen na te leven. Voor kinderen is zo’n deken bijvoorbeeld niet geschikt. Voor deze Action overtrek is een lichaamsgewicht aanbevolen tussen de 65 en 85 kilo.

Deze warme grijze polyester bekleding is een vervanging voor het deken waar je nu onder slaapt. Zo kan dit deken direct contact maken met je lichaam en een diepe druk toepassen. Het heerlijke goedje heeft een afmeting van 140×200 cm en gewicht van 7 kilo.

action-verzwaringsdeken SHOP NU VOOR 24,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

Het verzwaringsdeken is overigens alleen online in de webshop van Action te verkrijgen. In de winkels zal je deze dus niet aantreffen. Voor maar 24,95 euro lig je er deze winter heerlijk warmpjes bij. Dat is een prikkie als je het vergelijkt met de ‘bekendere’ varianten. Zo betaal je voor een verzwaringsdeken van Emma Sleep maar liefst 99 euro. Kun je er hier minstens drie van aanschaffen. Tel uit je winst!

action-online-shoppen