Shopping

Action’s goedkope wake up light heeft de beste functies van dure variant

Action-goedkope-wake-up-light

Wij winden er geen doekje omheen dat we op de redactie van Womanly mega fan zijn van de discountwinkel Action. Ze verkopen werkelijk alles wat je nodig hebt voor in huis. Zo werden we eerder al enthousiast van de energiebesparende heetwaterdispenser. Nu hebben we ook weer een echte topper voor jou: namelijk de wake up light van de Action.

Goedkope wake up light van Action

Niets is fijner dan heerlijk uitgerust en ontspannen wakker worden. Zo begin je de dag helemaal fris en fruitig en kan je alles weer aan. Geen irritante wekker meer waar je meteen van rechtop zit of eentje die eindeloos blijft door snoozen. Nadat je ons 5 tips hebt gevolgd tegen slapeloosheid en heerlijk hebt getukt, word je ook weer fijn wakker met deze wake up light van de Action.

Door de langzame zonsopgang met warm daglicht en vrolijke vogelgeluiden begin je de dag meteen goed. Het licht dat dus geïnspireerd is op de zonsopgang wordt geleidelijk in een halfuurtje steeds sterker. Doordat het lampje niet meteen fel wordt, maar dit heel langzaam gebeurt, word je relaxt wakker. Je kunt zelf kiezen of je langzaam je ogen opent onder het genot van fluitende vogels of met het geruis van de oceaan. Nog van de oude stempel? Standaard wekker geluiden zijn ook beschikbaar of muziek vanuit je telefoon of de radio.

SHOP NU VOOR 22,95

action-wake-up-light
SHOP NU VOOR 22,95

Functies van de wake up light

Deze Dutch Originals wake up light van de Action is trouwens niet alleen perfect om mee wakker te worden, maar ook voor het slapen gaan. Je kunt hem namelijk ook als led verlichting gebruiken. Gebruik hem ’s avonds nog even als lampje om verder te lezen uit je spannende boek. Zet de wake up light dan op de felste stand voor een leeslampje en daarna op de zonsondergang functie om langzaam in slaap te vallen.

Nog even je geliefde bellen, maar ben je toe moe om je telefoon vast te houden? Ook daar biedt deze wake up light de uitkomst voor. Hij heeft namelijk een geïntegreerde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. Om helemaal de ultieme nacht te beleven, schaf je naast de wake up light ook nog het verzwaringsdeken van de Action aan. Doordat het gewicht van het deken hierbij gelijkmatig over je lichaam wordt verdeeld door de vulling van glaskralen is woelen en draaien hierbij verleden tijd.
slapen-wakker-wake-up-light-action
SHOP NU VOOR 22,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

Deze Dutch Originals wake up light kun je niet in de winkel vinden, maar is alleen online verkrijgbaar. Scheelt je weer sjouwen! Al valt het met zijn 5 kilo aan gewicht gelukkig mee hoeveel hij weegt. Als je hem nu bestelt via de webshop van de Action heb je grote kans dat je deze week al heerlijk ontspannen kan opstaan.

Voor maar 22,95 euro is helemaal van jou. En dat is mega goedkoop, als je beseft dat een vergelijkbare variant van Philips je maar liefst zo’n zeven tientjes kost. Tel uit je winst!

dutch-originals-wake-up-light
SHOP NU VOOR 22,95