Action

Aircooler van Action is muisstil en koelt je huis binnen no-time

action-honeywell-aircooler

Oké, we moeten eerlijk toegeven: misschien komen we niet meteen op het beste moment met deze toffe gadget. Deze week vallen er namelijk nogal wat druppels naar beneden en zitten we nou niet bepaald te zweten omdat het zonnetje schijnt. Toch moet je snel zijn met dit soort Action koopjes. Zodra de temperaturen wat omhoog gaan, is de kans groot dat alle airco’s en ventilatoren zijn uitverkocht. Met deze aircooler van de Action houd jij je hoofd in ieder geval koel.

Stille Honeywell Aircooler van de Action

Het liefst staan we volop te BBQ’en met de Kamado barbecue grill van de Action. Kom maar op met die warme dagen! Toch is té warm ook niet altijd fijn. Als de musjes bijna van het dak vallen, lig jij natuurlijk ook te zweten van de hitte. Vorige zomer hadden we heel wat heerlijke dagen gehad en snakte wij naar verkoeling.

Helaas was die overal ver te zoeken. De meeste winkels hadden een ´uitverkocht´ bordje bij hun verkoeling product staan. Van ijsjes, tot airco´s: we konden het wel vergeten. Vanaf nu ben jij op tijd met deze gadget en verfris je jouw kamer op warme dagen zonder het vervelende geluid van een airco.

specificaties-aircooler-action SHOP NU VOOR 79,95

Specificaties van de Aircooler

De Honeywell aircooler TC10PM is muis en muisstil. Deze luchtkoeler biedt verkoeling met 3 verschillende snelheden die je gemakkelijk kunt instellen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met een ingebouwde ionisatiefunctie zuivert deze aircooler de lucht in je kamer voor een nog frissere atmosfeer. Als je op een zonnige dag in de tuin hebt genoten van de complete loungeset van de Action, kom je heerlijk ontspannen in de verkoelende huiskamer.

Je vult het 10 liter waterreservoir van deze aircooler met koud water. Het apparaat gebruikt het water om verkoelende lucht te produceren die tot wel 8 graden koeler kan zijn dan de meeste standaard ventilatoren. Je kan zelf kiezen of je alleen de ventilator gebruikt of dat je ook de extra koeling inschakelt voor een nog koeler huis. Staat hij in je woonkamer, maar heeft je slaapkamer ook wel wat verkoeling nodig? Geen probleem, deze aircooler is eenvoudig te verplaatsen.

Te koop via de website van de Action

Deze parel is alleen online te verkrijgen in de webshop van de Action voor een bedrag van 79.95 euro. Hij wordt binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd. Dan hopen we toch wel echt dat het zonnetje gaat schijnen.

aircooler-action-verkoeling SHOP NU VOOR 79,95