action-huisparfum-rituals
Shopping

Action verkoopt huisparfum die veel lijkt op die van Rituals

Rituals staat natuurlijk bekend om hun heerlijk luxe geuren en verzorgingsproducten. Wij kunnen er ook geen genoeg van krijgen. Helaas doet onze portemonnee dat wel. Alle producten van dit topmerk zijn namelijk best wel prijzig. Gelukkig komt de Action voor de zoveelste keer met een geweldige parfum dupe. De kamerparfum van de discounter lijkt enorm veel op die van ons favoriete merk. 

Kamerspray Action dupe van Rituals

We love Action! Niet alleen omdat ze geweldige apparaten voor in huis hebben zoals de muisstille Aircooler, maar we kunnen ook nog eens onze geuren-cosmetica collectie uitbreiden met hun assortiment. Deze discounter is zonder twijfel ook fan van de Rituals.

Eerder maakte ze ons namelijk al blij met een autoparfum dupe van het luxe merk. Nu kunnen we weer gelukkig worden van een nieuwe vergelijking. Ze verkopen een kamerspray die ontzettend veel lijkt op de Home Parfume Spray van de Rituals.

action-dupe-rituals-kamerspray

Te koop in de Action winkel

De home parfum van de Rituals is natuurlijk heerlijk, maar daar betaal je wel 26.90 euro voor. Best een hoop geld als je daarnaast nog al die dure boodschappen moet kopen. Gelukkig heeft de Action een vergelijkbare kamerparfum. Ze verkopen twee varianten uit hun Living Luxury lijn: de Tiger’s eye en de Emerald. Allebei voor maar 1.99 euro. Die laatste ruikt volgens TikTokker iammisskaur een beetje naar musk met een lichte houtgeur.

Volgens haar is de geur wel minder sterk dan die van de Rituals, maar dat mag je ook wel verwachten voor die twee knaken. Ze sprayt hem dan ook vrolijk op het gordijn en op het bed. Dat doe je niet zo snel met een spray van bijna 27 euro, maar is natuurlijk wel te doen met deze van de Action. Op de website van de discounter is hij niet te koop, maar je kan wel even koekeloeren naar wat afbeeldingen van de dupe. Dat wordt rennen naar de winkel! 

@iammisskaur action vs rituals huisparfum. #action #rituals #homeparfum #homespray ♬ origineel geluid – I am Miss Kaur

@lindaschrijftnl Dit is een van de fijne interieur dupes die je bij de Action kunt kopen! Op mijn blog vind je er nog meer! #actiondupes #ritualsdupe #interieur #lindaschrijftnl ♬ Made You Look – Meghan Trainor

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!