Shopping

Deze Kamado barbecue van Action is de superster onder BBQ’s

kamado-barbecue-action

Wat ons betreft kan de zomer niet snel genoeg komen. Heerlijk in de avondzon in de tuin, met een glaasje wijn en natuurlijk de barbecue. Voor degenen die niet langer willen wachten op het extra lekker gegrilde stukje vlees of groenten, heeft de Action nu een onmisbare scherpe aanbieding. Met de Kamado barbecue grill, bak, kook en stoom je namelijk het hele jaar door. Zo nodig jij je vrienden dit weekend al uit voor een smakelijk barbecue avondje. 

Kamado barbecue in de Action webshop

Barbecueën is al lang niet meer besteed aan alleen mannen die al bier drinkend grote stukken vlees laten aanbranden. Want wist je dat je met een barbecue ook de lekkerste gegrilde groenten en vis kan bereiden? Op deze manier is de Kamado barbecue ook een goede keukenhulp voor een gezond dieet zonder vlees, in plaats van een apparaat dat je alleen op de warmste zomeravonden uit de schuur trekt.

De Kamado barbecue is gemaakt met een keramische plaat, waardoor je niet alleen vlees kan grillen, maar ook kan bakken, koken en stomen. Door de speciale ventilatieregeling in het ontwerp kun je de barbecue zelfs gebruiken als slowcooker. Zo maak je ook in de winter de lekkerste stoofpotjes klaar. Op het deksel zit een temperatuurmeter, waardoor je met één blik kan zien of je gerechten al warm genoeg zijn. Het keramiek zorgt voor een optimale isolatie, waardoor de warmte binnenin de barbecue blijft en de gerechten snel en smakelijk op je bord terechtkomen.

kamado-barbecue-action-aanbieding

SHOP NU VOOR 299,00

Eeuwenoude Japanse kooktechniek

Het ingenieuze Kamado ontwerp maakt de kunst van het barbecueën eenvoudiger dan ooit. Het staat dan ook bekend als een BBQ ontwerp van superieure kwaliteit. De vorm van de barbecues is gebaseerd op een duizenden jaren oude Kamado’ kooktechniek. Bij deze kooktechniek werd gebruik gemaakt van keramieken potten die boven een vuur werden gezet, waardoor het voedsel in de pot langzaam gaarde. De potten werden ook binnenshuis gebruikt voor het bereiden van voedsel.

Belangrijk om te weten: gebruik bij deze barbecues nooit aanmaakblokjes, spiritus of aanmaakvloeistof om het vuur te laten branden. Door de poreuze textuur van het keramiek gaat de geur en de smaak van de aanmaakvloeistof in de keramieken laag zelf zitten, en dit proef je in je eten. het enige dat je nodig hebt is houtskool. Bij een goede toevoer van zuurstof blijft de barbecue op houtskool vele uren gloeien. 

kamado-barbecue-keramiek

SHOP NU VOOR 299,00

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!