Action

Katten speelbad van Action geeft jouw kat plezier en koele pootjes

Action-speelbad-katten-water
Speelbad voor katten bij de Action (afbeelding: Womanly)

De temperaturen lopen deze week weer hoog op, en ook de huisdieren hebben het warm. Hoewel de meeste katten geen fan zijn van water, kan een beetje spelen met water al heel verkoelend voor ze zijn. Dit schattige speelbad van de Action geeft je kat de mogelijkheid om een lekker fris pootje te halen. Zo brengt jouw harige huisgenoot deze zomer lekker koel door. 

Speelbad voor katten Action

In deze zomerse temperaturen is een klein zwembadje in je tuin of op het balkon absoluut geen overbodige luxe. Het is tenslotte heerlijk om je warme voeten of lijf even in het verkoelende water te laten zakken. En om die verkoeling te krijgen, heb je niet meteen een opblaasbare jacuzzi in je tuin nodig. Een klein plastic badje biedt meestal al de nodige verlichting.

Dat je kat ook wel eens behoefte aan een verkoelend badje kan hebben, was misschien niet bij je opgekomen. Je hond springt met liefde in elke plas of sloot die hij tegenkomt, maar bij katten ligt de relatie met water toch wat gevoeliger. Ze zijn over het algemeen absoluut geen fan van water, behalve als ze het alleen met hun pootjes kunnen aanraken. Daarom is dit speelbad voor katten van de Action wat ons betreft een geniaal idee.

action-speelbad-katten

Waterplezier voor je kat

Het speelbad van de Action bestaat uit een badje met een diameter van 30 cm en een hoogte van 10 cm. Het badje heeft een glanzende bodem, wat een mooi glinsterend effect met het water geeft. Om het waterplezier voor je kat nog groter te maken, ontvang je bij het badje ook drie drijvende speeltjes in de vorm van een zeester en twee vrolijke visjes.

Het badje is zowel binnen als buiten te gebruiken, al raden wij aan om hem buiten te zetten vanwege  het spatgevaar. Door de afmetingen van het badje past deze zelfs op het kleinste balkon. Zo kunnen jij en je kat deze zomer voor maar €3,99 gezellig samen in het water spetteren. Het speelbadje voor katten is alleen te koop in de Action winkels.

action-speelbad

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!