Shopping

Action’s nieuwste keukenheld is 50% zuiniger dan een waterkoker

action-keuken-heetwaterdispenser-zuiniger-waterkoker
Foto: Action

Nadat je de dag bent begonnen met een flinke cafeïneshot is het helemaal niet zo verkeerd om over te gaan op een lekker kopje thee. Vind je het allemaal veel te lang duren voordat het water kookt, maar ben je te blut voor een peperdure Quooker? Niet getreurd: Action heeft namelijk dé oplossing voor je. Voor maar € 39,95 heb jij al een heetwaterdispenser in huis die ook nog eens 50% meer energie bespaart in vergelijking met een waterkoker. 

Goedkope en zuinige heetwaterdispenser bij de Action

Op de redactie zijn we echte theeleuten. We worden vooral gelukkig van een kopje groene thee. Helaas duurt het wachten op zo’n bakkie toch wel een tijdje. We gaan natuurlijk niet overdrijven, want het is geen minutenwerk, maar als je in alle haast je ontbijtje naar binnen moet werken, wil je liefst zo snel mogelijk dat warme drankje voor je snufferd hebben. Met deze heetwaterdispenser maak je met 1 druk op de knop een vers kopje thee, maar ook oploskoffie of een ander warm drankje.

Deze parel kan tot wel 2,5 liter water in slechts 5 tot 10 seconden aan de kook brengen. Hij is maar liefst 50% zuiniger dan een normale waterkoker. Klinkt goed toch!? Hoe dat mogelijk is? De machine kookt precies zoveel water als je nodig hebt. Als je maar 1 kopje thee nodig hebt, is dit geen probleem. Ook is deze topper niet te beroerd om een (kleine) thermoskan voor onderweg te maken. Kan je dus flink wat energie besparen als je alles aan het eind van het jaar alles bij elkaar optelt.

action-heetwaterdispenser
SHOP NU VOOR 39,95

Functies van de Magnani heetwaterdispenser

De Action is lekker bezig als het gaat om energiebesparende apparaten. Zo spotte we eerder al hun dubbele smartfryer waarmee je tegelijkertijd frietjes en kroketten kunt bakken. Wel zo handig! Deze heetwaterdispenser past dan ook zeker in het rijtje praktisch en energiebesparend. Druk hem één keer in en je  krijgt 200 ml heet water. Heb je meer vocht nodig? Houd de knop dan langer ingedrukt voor een constante stroom.

Als het waterreservoir geen water meer bevat, knippert de aan-/uit-knop een halve minuut blauw en groen en weet je dat het tijd is om het waterreservoir bij te vullen. Het temperatuurbereik is 95-100 ºC– wat perfect is voor een heerlijk kopje thee. Als je hem laat afkoelen, kun je natuurlijk ook een glas lauw water met citroen maken om de dag goed te starten. Met een afmeting van 30 x 14 x 24 cm past hij perfect in iedere keuken en met een gewicht van 1.7 kilogram is de waterdispenser ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen.

heetwaterdispenser-thee SHOP NU VOOR 39,95

Alleen online bij de Action te koop

De waterdispenser is overigens alleen online in de webshop van Action te verkrijgen. In de winkel zal je hem niet vinden. Voor maar €39,95 is hij van jou. Daar komt nog wel €5,99 bezorgkosten bij, maar dat is niets als je bedenkt hoeveel energie je hiermee bespaart.