Shopping

Action’s kindercamera van 18.95 maakt van de allerkleinste een topfotograaf

action-kindercamera

Heb je iets nodig voor in huis, je kids of in de tuin? Dan is de kans groot dat de Action heeft wat je zoekt. Zo waren wij eerder al mega enthousiast over de complete loungeset voor tuin en balkon en de co-wash conditioner van deze discounter. Nu hebben ze weer een top gadget in het assortiment: een kindercamera voor de allerkleinste.

Action Kindercamera in roze en blauw

Pakt jouw kind altijd jouw telefoon om voor fotograaf te spelen? Dan is je fotogalerie vast vol met honderden kiekjes en selfies van jouw mini-me. Vanaf nu kunnen ze zelf op ontdekking met hun eigen Denver kindercamera. Met dit compacte fototoestel kunnen ze de mooiste momenten vastleggen op foto’s of video.

Hij heeft een resolutie van 40 megapixels, waardoor je superscherpe foto’s maakt. Dankzij de ingebouwde ingebouwde microfoon is het mogelijk om de leukste filmpjes te maken voor TikTok of natuurlijk gewoon voor het thuisfront als ze daar nog een beetje te jong voor zijn.

denver-kindercamera-blauw-action

SHOP NU DE BLAUWE CAMERA VOOR 18.95

Specificaties kindercamera

Zijn de foto’s mooi geworden en wil je ze pimpen? Op de camera vind je 28 digitale fotolijstjes en filters. Zo worden de foto’s nog specialer. Als ze even genoeg hebben van ‘fotograafje spelen’ kunnen ze zich altijd nog vermaken met de 3 spelletjes die op de camera zitten. Een ding is zeker: jouw kids vervelen zich voor geen moment. Ook heel leuk om mee te nemen op vakantie zodat ze de prachtigste stranden, schelpen en boulevards kunnen fotograferen.

Wie weet maken ze met flink wat oefenen wel mooiere foto’s dan jij ooit hebt gedaan en hangt er binnenkort een creatie aan je muur. Het enige wat je nog moet bijkopen is een micro-SD geheugenkaart met een opslag van maximaal 32 GB. Dan kunnen ze er daarna meteen flink erop los klikken. Voor 18.95 euro maak jij je kids al blij met een roze of blauwe variant. Ze zijn gemaakt van kunststof, dus de kans is groter dat ze ‘val ongelukjes’ overleven dan jouw telefoon. De camera’s zijn niet te koop in de winkel, maar alleen op de site van de Action.

denver-kindercamera-roze-action

SHOP NU DE ROZE CAMERA VOOR 18.95