Shopping

De ruimte van je koelkast optimaal benutten? Action heeft dé oplossing

action-koelkast-draaiplateau
Foto: Action

Je ken het wel: ben je net die volle boodschappentas aan het uitladen in de koelkast, past het er nét niet meer in. Vooral wanneer er een feestje op de planning staat, is het een hele uitdaging om al dat lekkers in de koeling kwijt te kunnen. Gelukkig heeft discounter Action een top oplossing voor dit probleem bedacht. Met dit draaiplateau kun je namelijk gemakkelijk bij de achterste producten komen. 

Koelkast draaiplateau van de Action

De allerfijnste discountwinkel blijft ons constant verrassen met de goedkoopste pareltjes voor in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de chique wijnkoelkast voor een prikkie? Zo heb je altijd perfect gekoelde wijn in huis. Daar kunnen wij geen nee op zeggen. Net als het mega handige draaiplateau die ze op de website verkopen.

Heb jij ook niet zo’n fantastisch gevoel voor ruimtelijk inzicht? Dan kan de Action je daar een handje bij helpen. Dit plateau is namelijk ontworpen om je koelkastruimte te optimaliseren en maakt het organiseren van je etenswaren een eitje. Zo heb je altijd toegang tot al je verse producten. Al moet je natuurlijk wel even checken welke producten je niet in de koelkast moet bewaren. Brood, peterselie en avocado’s zijn bijvoorbeeld geen goed idee. Scheelt je weer wat ruimte.

koelkast-draaiplateau-action

Specificaties draaiplateau van de Action

Dit plateau kan wel tot 360 graden draaien. Zo kom je zonder moeite bij al je voedingsmiddelen. Deze topper is mega ruimtebesparend! En daar houden wij van. Net als een georganiseerde voorraadkast, wordt het toch net even wat rustiger in je hoofd als alles netjes opgeborgen is. Met een breedte van 28 cm en een lengte van 42 cm past dit draaiplateau in de meeste koelkasten.

Het fijne is dat hij bijna geen ruimte in beslag neemt, terwijl je er een maximale opslagcapaciteit mee hebt. Hiermee voorkom je ook voedselverspilling, doordat je weet wat je in huis hebt en niks achterin aan het verrotten is. Het transparante draaiplateau is gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

koelkast-ruimte-draaiplateau-action

SHOP NU VOOR 19,95

Alleen online verkrijgbaar

Het koelkast draaiplateau is overigens alleen online verkrijgbaar bij de Action.  In de winkel zal je hem niet vinden. Binnen 3-5 werkdagen belt de pakketjesbezorger al bij jou aan om van deze handigheid te kunnen genieten. En dat voor maar 19,95 euro! Oja, hij is trouwens ook top voor de badkamer, voorraadkast en bij het gootsteenkastje. Dat wordt rennen naar de site.

koelkast-organiseren

SHOP NU VOOR 19,95