action-loungeset-buiten
Shopping

Action verkoopt nu complete loungeset voor tuin en balkon

Wat kijken we toch mega uit naar die zonnige zomerse vakantiedagen! Lekker flaneren met je nieuwste bikini in het park of op het strand. Zit een reisje naar het buitenland er dit jaar niet in of vertrek je pas mega laat? Dan moet je dat vakantiegevoel lekker dichtbij creëren. Pak een leuk tijdschriftje, neem een drankje uit de koelkast en plof neer op deze heerlijke betaalbare loungeset van de Action. Jouw zomer kan niet meer stuk!

Zomerse avonden in eigen tuin

Zie je altijd super mooie en luxe interieur spullen voorbij komen, maar laat je portemonnee ze niet toe? De Action is vaak dé uitkomst. Zo verkopen ze enorm veel toffe en betaalbare producten voor buiten. Nu het langer licht is ’s avonds, kunnen we niet wachten om heerlijk te genieten van het buitenleven.

Eerder werden we al blij van de Ibiza look hangstoel van de Action. Ook deze parel heeft ons aandacht getrokken: een antraciet kleurige loungeset voor een spotprijsje. Zie jij deze tuinmeubelset in rotanlook al shinen op je terras, balkon of in je tuin?

action-loungeset-tuinmeubels SHOP NU VOOR 199

Luxe loungeset van de Action

Deze parels bestaan uit 2 stoelen, 2 poefen en 1 tafel. De stoelen en poefs hebben zachte kussen, waardoor je er lekker ontspannen op kan liggen. Op het tafeltje mag natuurlijk niet een heerlijke, verfrissende cocktail ontbreken. Dat is dubbel genieten! De poefs kan je als chaise longue gebruiken bij de stoelen om relaxed te loungen, maar je kan ze ook gebruiken als stoel.  Zo kun je met z’n vieren genieten van deze set.

De tuinmeubelset is gemaakt van hoogwaardige gerecyclede materialen en is gemakkelijk schoon te maken met water en milde zeep. Is er een keer een flinke regenbui of gaan we weer de winter in? Afdekken is niet nodig. De set is namelijk weerbestendig en bestand tegen uv-stralen, zodat niet verkleuren. Zo kan je voor en lange tijd blijven genieten van de meubels. Krijg je al zomerkriebels? De loungeset is alleen te koop via de site van Action, dus niet in de winkel. Voor 199 euro lig jij er ontspannen bij.

action-loungeset-zomer-tuin SHOP NU VOOR 199

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!