Shopping

Action verkoopt luchtreiniger 350 euro goedkoper dan merkuitvoering

action-luchtreiniger-350-euro-goedkoper-merkvariant

Een nieuw jaar betekent ook een schoner huis. Hangt die gourmetgeur nog na te walmen in je woonkamer of ruik je soms wat muffe geurtjes om je heen? Dan is deze krachtige luchtreiniger dé aankoop van dit jaar. Een fris huis betekent ook meteen een leger hoofd en daarmee kun je er weer flink tegenaan. Deze deal mag je niet missen. Hij bespaart je namelijk maar liefst 350 euro op de bekende Dyson variant. Waarom veel geld uitgeven als je hetzelfde bij de Action veel goedkoper kan vinden?

Goedkope luchtreiniger bij de Action

Wij kunnen op de redactie niet ontkennen dat we een groot fan van discounter Action zijn. Vorige week werden we al enthousiast van de dubbele smart fryer en nu hebben ze weer een pareltje in hun assortiment. Deze Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger met SensorPod geeft jou een zuivere, schone lucht. Hij reinigt jouw kamer met de nieuwste technologieën en haalt virussen, micro-organismen, stof en schadelijke gassen uit de lucht.

Benieuwd of de kwaliteit van jouw kamer oké is? De oplichtende ring met kleurcodering geef jou direct deze informatie. Hij wordt geleverd met een SensorPod die los staat van de luchtreiniger en de luchtkwaliteit in de gehele kamer controleert. Door het 360 graden filtersysteem vangt deze topper lucht op uit alle richtingen en filtert hij schadelijke stoffen, gassen en geuren uit de lucht. Ziektekiemen en bacteriën krijgen geen kans meer met dit apparaat doordat het interne uv-licht dit onschadelijke maakt.

action-luchtreiniger-leitz-trusens

Specificaties van de luchtreiniger

Heb jij wat gezellige viervoeters in huis? Dan vliegen die pluizige haren je vast om de oren. Deze stijlvolle luchtreiniger verwijderen naast virussen en bacteriën ook fijnstof, geuren, pollen, rook, huidschilfers-en haren van je huisdieren uit de lucht. Dit allemaal door de wasbare voorfilter, koolstoffilter en fijnstoffilter. Ben je niet zo technisch aangelegd? Dat is geen probleem, want De Leittz TruSens TM Z-2000 luchtreiniger is gemakkelijk te bedienen met de  tiptoetsbediening.

Je kunt hem zelfs aanzetten tijdens het slapen, want het apparaat heeft een fluiterstand en een verlichte nachtstand. Hij schakelt dan het display uit, terwijl hij fluisterstil aan de gang gaat. Een goede nachtrust gegarandeerd ! Hij is ontworpen voor middelgrote kamers tot een grootte van 35 m².

luchtreiniger-action SHOP NU VOOR 49,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

Deze luchtreiniger van de Action is alleen online verkrijgbaar. Scheelt je weer een bezoekje naar de winkel tijdens deze regenachtige dagen. Je vindt hem in de webshop van de Action voor maar 49.95 euro. Moet je wel snel zijn, want dikke vette kans dat deze topper mega snel is uitverkocht.