Living

Action verkoopt luchtreiniger vergelijkbaar met peperdure variant van 400 euro

action-luchtreiniger-vergelijkbaar-400-euro

Dat we houden van super goedkope gadgets die ook nog eens mega goed zijn, dat valt niet te ontkennen. Waarom veel geld uitgeven als je hetzelfde bij de Action veel goedkoper kan vinden? Wij waren begin van deze week al mega enthousiast geworden van Action’s supergoedkope heetwaterdispenser die 50% zuiniger is dan een waterkoker. Nu hebben we weer een mooie deal voor je gevonden: een luchtreiniger die maar liefst 350 euro goedkoper is dan bijvoorbeeld de bekende Dyson variant. 

Goedkope luchtreiniger bij de Action

Niets is fijner dan wonen in een huis waar een fijne luchtkwaliteit aanwezig is. Met deze lichtgewicht luchtreiniger van de Action is dat mogelijk. Hij verwijdert vieze geuren, virussen en allergenen. Super handig dus als je een schattige viervoeter hebt lopen, die weleens wat onaangename geurtjes met zich meebrengt.

Doordat hij heel licht weegt kan je hem ook gemakkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld je werkkamer of de babykamer. Zo kan jij overdag in een schone lucht geconcentreerd werken en je kleine in de nacht wegdromen in een gezonde leefomgeving.

 

 

Leitz TruSens Z-1000 luchtreiniger-action SHOP NU VOOR 49,95

Functies van de Leitz TruSens Z-1000 luchtreiniger

De Leitz TruSens Z-100 luchtreiniger van de Lidl filtert een ruimte tot 23 vierkante meter. Perfect dus voor kleine ruimtes zoals een slaapkamer of studeer/werkruimte. Het apparaat verwijdert hele kleine luchtdeeltjes zoals virussen en bacteriën met verschillende filters en een UV-C lamp. Ook super fijn voor mensen die hooikoorts hebben. Wellicht zal je merken dat hiermee de klachten afnemen.

Ook huidschilfers van huisdieren en nare geurtjes zullen verdwijnen door dit apparaat. Ga je bijvoorbeeld elke kerst gourmetten met de familie? Haal hem dan nu al in huis voordat hij straks is uitverkocht. Deze witte beauty heeft geen moeilijke gebruiksaanwijzing en is gelukkig makkelijk te bedienen. Je kan de ventilatorsnelheid instellen en kan de UV-lamp aan of uitzetten. Ook geeft de reiniger vanzelf aan wanneer de filter of UV-lamp vervangen moet worden. Ontzettend handig toch?

Leitz TruSens Z-1000 luchtreiniger-action SHOP NU VOOR 49,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

De luchtreiniger is overigens alleen online in de webshop van Action te verkrijgen. In de winkel zal je deze dus niet terugvinden. Voor maar 49,95 euro is hij helemaal van jou. Dat is echt een koopje als je de prijs vergelijkt met een  luchtreiniger van een van de bekendste merken, die begint bij 400 euro.

luchreiniger-action-goedkoop