action-mascara-loreal-dupe
Action

Deze Action mascara is de perfecte L’Oréal dupe

Goedkope varianten van bekende merken die hetzelfde resultaat geven: we love it! Zo schreven we al eerder over de Charlotte Tilbury dupe van de Hema en parfums van de action die lijken op bekende merkgeuren. Ben jij ook zo’n fan van deze goedkope alternatieven? Dan hebben we nog een leuke tip voor je. Bij de Action haal je nu namelijk de perfecte dupe van een bekende L’Oréal mascara.

Action mascara met siliconen borsteltje

Confession: in de eerste instantie belandde deze mascara in ons mandje omdat we hem er zo leuk uit vonden zien. De Max and More mascara heeft een rose-gouden metallic kleur en lijkt qua vorm op de duurdere ‘Mascara Volume Million Lashes‘ variant van L’Oréal. Door de kleur en vorm heb je meteen het idee dat je een dure mascara in je handen hebt. En dat terwijl hij maar €1,39 kost!

Ook het borsteltje lijkt op de variant van L’Oréal. Beide mascara’s hebben namelijk een borsteltje dat is gemaakt van siliconen. Hierdoor kleven de haartjes van het borsteltje niet aan elkaar (zo frustrerend!) en houden ze je wimpers ook mooi gescheiden. Dit zorgt ervoor dat elke wimper apart een laagje mascara krijgt, met super veel volume als resultaat.

action-mascara-dupe-loreal

 

Action mascara getest

De Action mascara ziet er leuk uit, maar werkt hij ook goed? Na een paar weken gebruik zijn wij ontzettend enthousiast. Het fijne borsteltje klontert niet en zorgt voor lange en volle wimpers. Ook blijft de mascara de hele dag goed zitten: bijwerken is niet nodig.

Nog een speciale vermelding voor de textuur van de mascara zelf. De bijzondere samenstelling van deze mascara zorgt er namelijk voor dat de mascara niet vlekt. Tijdens het douchen haal je de mascara er zo met je vingers af, bijna alsof het van rubber is. Ideaal voor als je een hekel hebt aan die zwarte panda-oogjes na het douchen. Ons eindoordeel: ren naar de winkel, want deze Action mascara wil je echt hebben!

action mascara dupe

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!