mini-paraplu-smartphone-action
Shopping

Mini-paraplu van Action beschermt jouw smartphone tegen de zon

Hoewel we dolblij zijn dat de zomer eraan komt, is het zonlicht niet onze beste vriend als je buiten op het scherm van je telefoon wilt kijken. Het felle licht reflecteert op het glas van je mobiel waardoor je bijna een zonnebril nodig hebt om door je Instagram te scrollen. Gelukkig schiet de Action ons voor al onze wensen te hulp. De winkel verkoopt deze zomer namelijk een heus mini-parapluutje voor op je mobiel. Ja, het bestaat echt. 

Paraplu voor je smartphone

Je zou denken dat het een erg-verlate 1 april grap is, maar de mini-paraplu is toch echt op de website van de Action te vinden. De Action heeft deze slimme gadget niet zelf bedacht: op TikTok zagen we de trend al eerder voorbijkomen. Toch zijn de vrolijke gekleurde versies van de Action wel heel erg cute.

Hoewel we helemaal voor een goede bescherming tegen de zon zijn, denken we bij dat laatste toch sneller aan zonnebrand. Maar in deze tijden is het blijkbaar essentieel dat ook je smartphone zijn eigen bescherming tegen de felle stralen ontvangt. Je wilt tenslotte deze zomer niet in je privé jacuzzi zitten zonder een lekkere Netflix serie op je telefoon.

@actionbelgie Zonder problemen in de zon zitten met je telefoon 🤝 #fyp #actionhack #hack ♬ The sound of love – Mandy & Boots- Viral 🔈Creator

@lottefrederiquex Zie mij heel de zomer dit ding gebruiken 💅🏻 #action #actionnederland #phoneumbrella #zomer #handig #budget #lifehack #telefoon #umbrella #fyp #fy #dutch #actionhack #telefoonparaplu ♬ Funny – Gold-Tiger

Mini- paraplu bij de Action winkels

Wij horen je denken: hoe belachelijk overdreven dit deze gadget ook is, wij kunnen stiekem niet wachten om ook met zo’n snoezig parasolletje te lopen. De mini-paraplu voor je smartphone is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor deze accessoire altijd bij je telefoonhoesje matcht. Je shopt de gadget in de kleuren geel, roze, grijs, zwart en blauw.

Je bevestigt het kleine parapluutje met een zuignap aan de achterkant van je smartphone. Zo kun je zelfs op de zonnigste dagen moeiteloos blijven appen en scrollen. Bovendien kun je meteen checken of je een beetje goed op je strand-selfie staat. Je shopt het parapluutje alleen in de winkels van de Action voor maar €1,69.

mini-paraplu-action

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!