Shopping

Kleine wasjes, snelle wasjes: doe ze in de Action mini wasmachine

wassen-action-mini-wasmachine-camping
Afbeelding: Womanly

Op vakantie neem je natuurlijk alleen de allerleukste kleding mee. Zal je net zien dat je favo jurkje na 1 minuut al een flinke vlek heeft, omdat je te gretig een ijsje hebt gegeten. Oeps! Eigenlijk wilde je deze morgen nog aan naar het strand. Dé oplossing? Action verkoopt een mini wasmachine die mega handig is tijdens het reizen, de camping en zelfs voor kleine huishoudens. 

Vlekken verwijderen met de mini wasmachine op reis

Van sommige vlekken kun je echt wel janken als je ze gemaakt hebt en er geen wasmachine in de buurt is. Vaak is dat het geval met die hardnekkige zonnebrand vlekken. Gelukkig heeft de Action daar nu dé oplossing voor. Zij verkopen een mini variant die gemakkelijk op te bergen is en te vervoeren. Als je wasmachine het thuis heeft begeven, en je moet nog even doorsparen voor een nieuwe, dan is deze topper ook een prima oplossing.

Daarna kun je hem gebruiken voor op de camping of neem je hem mee tijdens een autovakantie. Wel zo handig! Met een afmeting van maar 34 x 48 x 34 cm past deze kleine parel als snel in elke hoek van je huis of in de auto. Met een gewicht van maar 5 kilogram is hij zelfs zonder Popey spierballen makkelijk te verplaatsen of mee te nemen op reis.

wasmachine-mini-action
SHOP NU VOOR 49,95

Grotere wasjes zijn ook mogelijk

Een mini wasmachine klinkt misschien alsof je alleen je ondergoed erin kan stoppen, maar niets is minder waar. Hij heeft namelijk een laadvermogen van maar liefst 3 kilo. Daarmee kun je probleemloos al je favoriete kleurige kleding mee wassen. De ruime 10 liter watertank zorgt dat er voldoende water in zit om je was grondig te reinigen.

Zelfs die hardnekkige wijnvlekken krijg je er, na het voorbehandelen, met dit mini apparaatje er gewoon uit. Met een maximaal temperatuur van 60 graden kun je ook die vieze theedoeken een goede schoonmaakbeurt geven. Dat is mega handig als je er nog een flink afwasbeurt op je staat te wachten op de camping.

mini-wasmachine-action SHOP NU VOOR 49,95

Specificaties mini wasmachine

Deze topper heeft een mega snelle wasprogramma van maar 15 minuten. Lees onderhand een goed vakantieboek om je niet te vervelen. Voor je het weet is de mini wasmachine klaar. Met energielabel B verbruikt deze gouden uitvinding het minimale aan stroom. Wil je het jurkje het liefst al de volgende ochtend aan na de wasbeurt? Geen probleem!

Met een toerental van 1340 rotaties per minuut, zorg hij ervoor dat je kleding minder tijd nodig heeft om te drogen. Ook fijn: je vakantieburen hebben geen last van het geluid want met een vermogen van 260 watt en een geluidsniveau van slechts 58 dB combineert hij efficiëntie met een stille werking. Wij zijn verkocht!

mini-wasmachine-kamperen-action
SHOP NU VOOR 49,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

In de doos vind je een mini-wasmachine met centrifuge, een waterafvoerslang en een gebruiksaanwijzing. Hij is niet in de winkel te koop, maar alleen in de online webshop van de Action. Voor maar 49,95 heb jij schone kleding op vakantie!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!