Shopping

Mobiele airco van Action maakt je huis afkoelen een koud kunstje

action-mobiele-airconditioner

Als Nederlanders kunnen we flink wat klagen, maar over één ding mogen we dat absoluut niet doen deze week: het weer. Als je naar buiten kijkt, schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen. We worden er blij van! Waar we dan weer wel over zeiken is de temperatuur binnen. Ach, we blijven Hollanders he. Met een zomerse temperatuur kan het in huis flink zweten worden. Deze mobiele airconditioner is dan dé perfecte uitkomst. 

Smart airconditioner van de Action

De Action maakt ons niet alleen blij met zomerse spulletjes voor buiten zoals het leren BBQ schort, maar ook aan binnen hebben ze gedacht. Met deze mobiele airconditioner van Dutch Originals zit je wel goed op de hete zomerse dagen. Dankzij de wieltjes verplaats je de klimaatregelaar gemakkelijk naar de kamer die wel wat afkoeling kan gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is op korte afstand een raam of deur voor de afvoerslang.

Het apparaat zet je 1 uur van tevoren aan, zodat je daarna kan genieten van een heerlijke koele ruimte. Kom je net thuis van een stranddag maar wil je wel direct verkoeling in huis? No problemo! Met de app kun je de airco op een afstandje bedienen. Mega handig! Natuurlijk zit er ook een afstandsbediening bij als je wel in de buurt bent.airco-action-verkoelen SHOP NU VOOR 279

Specificaties van de Dutch Originals Airco

De discounter weet wel raad met verkoeling. Eerder hadden ze een krachtige ventilator uitgebracht en een muisstille aircooler. Nu hebben ze weer een topper op de site gezet. Deze Dutch Originals smart airconditioner heeft 3 functies: koelen, ontvochtigen en ventileren. Zo houd je gemakkelijk de luchtvochtigheid in huis op peil, en heb je altijd frisse lucht in huis. In de smart-modus stelt deze topper zelf de koel- en ventilator modus in, afhankelijk van de kamertemperatuur.

Met de ingebouwde thermostaat kun je de temperatuur ook regelen die voor jou aangenaam is. Zo verbruik je nooit teveel energie. Ben je sowieso benieuwd hoeveel een ventilator of airco per hete zomerdag kost? Klik dan vooral even op het linkje. Kan jouw huis nu al een koel windje gebruiken? Dan wordt het opschieten geblazen voordat deze parel over de virtuele toonbank vliegt. Voor 279 euro heb jij een koele zomer. Je koopt ‘m in de webshop van de Action.

airco-dutch-originals SHOP NU VOOR 279

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!