XXL Panterprint geurkaars is de Action dupe
Shopping

XXL Panterprint geurkaars is de Action dupe van 215 euro kostende kaars

Soms ben je echt even toe aan een heerlijke relax avond. Lekker op de bank met een goede film, een grote bak popcorn en uiteraard mag een heerlijke  geurkaars daarbij ook niet ontbreken. Vaak ruiken ze niet alleen lekker maar zijn ze ook prachtig om te zien. Eigenlijk te zonde om aan te steken. Vooral omdat de meeste grote geurkaarsen nogal een prijskaartje hebben. Zo betaal je voor de populaire Baobab kaars maar liefst 215 euro. Gelukkig heeft de Action eentje in het assortiment met dezelfde grootte en bijna dezelfde print voor maar 25 euro.

Action´s XXL panterprint geurkaars

De hele dag rennen we van hot naar her. Je moet niet te laat op je werk komen, de kinderen moeten misschien nog opgehaald worden en daarna wordt er ook nog eens eens warme hap op tafel van je verwacht. Het liefst kom je dan thuis in een schoon en opgeruimd huis, maar ook dat is een hele opgave. Of naja, misschien is het nog enigszins te realiseren met onze handige schoonmaaktips van 20 minuten.

Ze zeggen weleens: ‘een schoon huis zorgt voor een schoon hoofd’. Wij kunnen dat zeker beamen. Alles lekker schoon? Dan is het tijd om je huis gezellig te maken. Dat kan je natuurlijk doen met betaalbare interieur dupes, maar een paar kaarsjes aanzetten geeft ook altijd wel een sfeervolle look. Met deze chique geurkaas in glas van de Action breng je direct warmte en sfeer in huis.

SHOP NU VOOR 24,95

action-dupe-panterprint-geurkaars-baobab

Lavendel geurkaars van 24 cm

Deze Luxe XXL geurkaars van Lifa Living past super mooi op elke tafel. Een echte eyecatcher! Met een hoogte van maar liefst 24 cm kun je 105 uur genieten van de heerlijke lavendelgeur. Deze parel heet niet voor niks ‘Prairie de Lavanda’. Dit is namelijk Frans voor lavendelweide. Een geur die vooral rustgevend en kalmerend werkt. Hij heeft 3 lonten die bij het aansteken je neus heel gaat maken.

Daarnaast geeft de geurkaars een heel mooi sfeerlicht af waardoor je even een ontspannen momentje voor jezelf creëert. Laat de goedkope robotstofzuiger van de Lidl    z´n werk doen en jij kan genieten van een rustig en relaxt avondje. Heb je de kaars helemaal opgebrand? Dan kan je hem zelfs gebruiken als vaas. Daar staan je bloementje ongetwijfeld prachtig in. De geurkaars is overigens alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action voor 24.95 euro.

SHOP NU VOOR 24,95

geurkaars-action-panterprint-dupe-baobab

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!