action-parfums-bekende-merk-geuren
Action

Heerlijke parfums van Action bijna niet te onderscheiden van bekende merkgeuren

Heb jij het liefst elke maand een ander geurtje maar laat je portemonnee dit niet helemaal toe? Daarvoor hebben wij dé oplossing. De Action verkoopt namelijk parfum flesjes die bijna hetzelfde ruiken als de bekende merkgeuren. Dat scheelt een hoop centjes. Net als de dupes van de ZARA zijn ze amper van de duurdere varianten te onderscheiden. Zo kun je elke dag een ander luchtje opdoen en toch nog geld overhouden.

Parfum Action veel goedkoper dan bekende design geuren

Uiteraard zijn de parfums van de Action veel goedkoper dan de designer merken.  Misschien moet je wat vaker op de sprayknop drukken, maar dat weegt niets op tegen de prijs. Ruik je hem even niet meer? Dan hebben wij 5 tips voor je zodat je langer plezier hebt van je parfum.

Wat is het toch fijn dat beauty bloggers op TikTok altijd met de beste tips komen. We zijn ze eeuwig dankbaar dat ze ons ook deze dupes met ons hebben gedeeld. Wij zijn alvast onderweg naar de Action. Aju!

@salezusjes ACTION PARFUM DUPES 💚😱 Deze parfums moeten budget varianten zijn van de originele! Wat vinden jullie? #fy #fypage #action #actionnederland #dupe #dupealert #parfumdupe ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

1. Royal Touch Figenzi – Marc Jacobs Decadence

De Marc Jacobs Decadence is bijna niet meer in Nederland te verkrijgen. Maar daar hebben wij dé oplossing voor. Action heeft namelijk de geur Royal Touch Figenzi in het assortiment die er ontzettend veel op lijkt. Als dit dus altijd jouw favoriete geurtje is, weet je wat je staat te wachten. Voor de Action geur betaal je maar 1.95 euro voor 100 ml. Dat is een heel verschil met zo’n 94 euro voor het designer geurtje.

action-parfum-royal-touch

2.Marsela van Figenzi – Lancôme La Vie est Belle

Een klassieker onder de damesgeuren is toch wel La Vie est Belle van Lancôme. Deze heeft een zoete en bloemige geur die is samengesteld uit de geurnoten van iris-lentebloem. Ook zou je er de geur van patchoeli in kunnen herkennen. Voor deze frisse en bloemige dupe Figenzi eau de parfum Marsela van de Action betaal je maar 1.95 euro voor 100 ml. Dat is even wat anders dan de 100 ml van Lancôme waar je gemiddeld zo’n 175 euro voor neertelt.

action-parfum-marsela-figenzi

3. Capace exclusive Cecily – Armani Si

Si van Armani is één van onze favoriete geuren op de redactie. Je herkent deze chique geuren uit duizenden. Heerlijk intens, maar toch zacht. De basisnoot bestaat uit Amber, vanille en Muskus. Helaas is hij niet goedkoop. Voor 100 ml betaal je bijna 150 euro. De Capace Cecily van de Action kost je maar 2.95 euro.

action-parfum-cecily

4. Varanti Hombre eau de toilette Gold Spender – Paco Rabanne One Million

Ook aan de heren is gedacht. One Million van Paco Rabanne ruikt heerlijk en maak je een man zeker blij mee. Waar je nog gelukkiger van wordt is de dupe Varanti Hombre eau de toilette Gold Spender van de Action. De naam doet zich er niet eer aan, want een spender hoef je hier niet voor te zijn. Hij kost je namelijk maar liefst 1,95 euro voor 100 ml. Scheelt je heel wat centjes als je hem vergelijkt met de Paco Rabanne van 103 euro.

action-varanti-gold-spencer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!