Action

Deze Action parfums zijn tot 60x goedkoper dan bekende merkgeuren

action-parfum-merkgeuren-goedkoper

Wat zijn we toch dol op Action parfums, zeker als het ook nog eens dupes zijn van bekende merk geuren. Zo tipten we je al eerder heerlijke parfums van Action die niet te onderscheiden zijn van bekende merkgeuren. En ook de Kruidvat heeft parfum dupes van bekende luchtjes. We zijn erg blij dat we nog een paar heerlijk ruikende parfums voor een spotprijsje hebben gevonden. Bekijk hier 4 nieuwe Action dupes van bekende parfummerken.

 1. Figenzi Leya & Lenora Wildly Floral –  Marc Jacobs Daisy

De bloemige en frisse geur van Marc Jacobs Daisy is de perfecte parfum voor de zonnige lentedagen. Helaas betaal je voor een flesje met de bekende witte bloem al gauw zo’n €50. De Action schiet ons te hulp met een collectie parfums die op de bekende merkgeur lijken, maar dan voor maar €1,69.

De Figenzi Ley & Lenora Wildy Floral parfums hebben een frisse bloemige geur en zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. De luxe flesjes staat bovendien ook nog eens erg leuk in je badkamer.

action-parfums-daisy

SHOP NU VOOR 1,69

2. Figenzi Être Florissant – Gucci Flora

Dit nieuwe Action parfum wil je absoluut proberen. De Figenzi Être Florissant giftset bevat namelijk een prachtig flesje eau de parfum met een roze bloem, en douchegel en een reisflacon. De bloemige geur is een dupe van de nieuwe populaire Gucci Flora lijn.

De parfum ruikt zoet en bloemig. Voor de hele giftset betaal je maar €4,95. Dat is een stuk minder dan het Gucci Flora parfum, dat nu voor €84,95 te koop is. De giftset komt in een mooie verpakking en is daarom erg geschikt als cadeau.

action-parfums-gucci

SHOP NU VOOR 4,95

3. Figenzi Amazing Life – Viktor and Rolf Flower Bomb

Iedereen kent wel het Flower Bomb parfum van Viktor en Rolf met de onweerstaanbaar zoete bloemengeur. Alleen om het fantastische flesje wil je dit lekkere parfum al in huis halen. Helaas zit er ook aan dit parfum een flink prijskaartje: je betaalt voor 100 ml parfum gemiddeld zo’n €115,95.

Vergelijk dat met de Action parfum Figenzi Amazing Life en je bent zo’n 60 keer goedkoper uit (!). Je betaalt voor deze dupe namelijk maar €1,95. Een goed alternatief voor een lekker zoet geurtje.

action-parfums-flower-bomb

SHOP NU VOOR 1,95

4. Kristina’s Appeline -DKNY Be Delicious

Last but not least: de Kristina’s Appeline parfum Action parfum komt niet alleen in een super schattig flesje, hij ruikt ook nog eens net zo fruitig als de beroemde ‘Be Delicious’ van DKNY. Het groene flesje met gouden blaadjes doet dan ook denken aan het groene ‘appelflesje’ van DKNY.

Je betaalt voor deze fruitige Action parfum slechts €4,95. Voor een echte DKNY Be Delicious leg je al snel €64,90 neer. Dat is een flink prijsverschil! De Action parfum komt in twee verschillende versies: Appeline Red en Appeline Green.

action-parfums-dkny

SHOP NU VOOR 4,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!