Shopping

Schoonmaakster te duur, maar zelf te lui? Action heeft dé oplossing

action-robotstofzuiger-dweilfunctie-schoonmaken
Foto: Freepik

Is schoonmaken niet je grootste hobby, maar wil je toch een schoon huis? Dan zijn er twee opties in dit leven: of je huurt een lieve schoonmaakster of je koopt een robotstofzuiger. Die tweede keus lijkt misschien prijzig, maar valt reuze mee als je het vergelijkt mee een werkster. Na ongeveer 6 keer haar te hebben betaald, heb je de robotstofzuiger er al uit. Oké, we geven eerlijk toe dat deze parel niet je badkamer kan boenen of een doekje over het aanrecht kan doen, maar ach, je kan niet alles hebben.

Robotstofzuiger met dweilfunctie

Droomde je altijd al van een robotstofzuiger? Dan word je vast heel gelukkig van deze mooi deal. Vooral als je volgens de sterrenbeelden niet de allerbeste poetser in huis bent.  Vanaf nu kan jij gewoon relaxen op de bank, terwijl deze handig gadget al het werk voor je doet. Hoe fijn is dat? Deze robotstofzuiger beschikt over voldoende zuigkracht om zelf het meest hardnekkigste vuil aan te pakken.

Als dweilen niet bepaald je favoriete bezigheid is, mag je in je handjes knijpen, want de robotstofzuiger heeft zelfs een dweilfunctie. Dankzij het lasernavgatiesysteem hoef je niet bang te zijn dat hij een stukje overslaat. De robotstofzuiger creëert namelijk in real-time een gedetailleerde plattegrond van je huis. Elk hoekje en gaatje wordt grondig gereinigd terwijl jij ontspannen op de bank van een goede kerstfilm geniet.

robotstofzuiger-dweilen SHOP NU VOOR 179

Specificaties robotstofzuiger Zigma Spark-980

Met een mega sterke zuigkracht (4000 Pascal) kan de Spark-980 verschillende soorten vuil zoals stof, kruimels en haren zonder moeite te verwijderen. En zoals eerder gezegd, zorgt de ingebouwde dweilfunctie, met een groot waterreservoir van 600 ml voor een brandschone vloer. Als je eenmaal in bezit bent van dit apparaat, hoef je alleen nog maar op te staan om de vaatwasser of de wc schoon te maken, want zelfs het bedienen van de app kun je gemakkelijk vanaf de bank doen.

De zuigkracht is naar wens aan te passen en tevens kan je virtuele muren instellen om bepaalde gebieden te beschermen. Klinkt goed toch!? Wij zijn in ieder geval om. Bespaart je weer wat tijd voor andere schoonmaakklusjes, zoals de wasmachine schoonmaken dat al eeuwig op je to-do lijstje stond.

robotstofzuiger-action SHOP NU VOOR 179

Verkrijgbaarheid in de webshop van de Action

De robotstofzuiger is alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action, in de winkel zal je hem dus niet vinden.  Voor 179 euro is hij helemaal van jou! Binnen 3-5 werkdagen heb je hem in huis en is je huis weer helemaal spik en span.