action-self-tan-water-zelfbruiner
Beauty

Snel een bruin kleurtje met stimulerende ‘self-tan water’ van Action

Dit weekend genoten we met blote benen op het balkon van de heerlijke zon. Helaas moeten dezelfde benen hun sneeuwwitte winterkleurtje nog wel even kwijt. Om de natuur een handje te helpen, ging Womanly op zoek naar een fijne zelfbruiner. En wederom stelt de Action ons niet teleur, want zij verkopen nu een flesje self-tan water voor maar €2,29.

Direct bruiner met Action self-tan water

Nu de zomer eraan komt dromen we van een zonvakantie naar een heerlijk strand. Maar voordat het zover is, willen we er natuurlijk wel geweldig uitzien in onze nieuwe bikini. En aangezien te lang in de zon liggen absoluut niet gezond is, is een zelfbruiner de perfecte oplossing om toch een mooi bruin kleurtje te krijgen.

Dit self-tan water van de Action is een spray die het bruiningsproces van je huid stimuleert. Je spuit het water eenvoudig direct op het stuk huid dat je wilt bruinen. Let er wel op dat je de spray goed uitsmeert en dat je meteen na het aanbrengen je handen wast. Het goedje kan namelijk oranje vlekken geven. Wil je na het sprayen nog een graadje bruiner zijn? Breng dan na 3 uur wachten nog eens een laag aan.

 

@rosalievierhuis Self tan water action resultaat🤍 #selftan #selftanwater #action #bruin #zon #selftanner #rituals #fy #runnn #fyp #voorjou #voorjoupagina #halen☀️ ♬ Until I Found You (Sped Up) – Heaven When I Held You Again How Could We Ever Just Be Friends – Hiko

Met een bruin kleurtje de zomer in

Met dit self-tan water van de Action ga je met een lekker bruin kleurtje de zomer in. Nu hoef je voordat je op vakantie gaat alleen nog maar je favoriete bikini uit te kiezen en wat heerlijke vakantieboeken in de koffer te gooien. Denk er ook aan om je zonnebrand mee te nemen, want we gaan natuurlijk niet voor een kleurtje ‘kreeft’ deze zomer.

Het self-tan water van de Action komt in een flesje van 150 ml, dus hij mag helaas niet mee in je handbagage. Maar voor €2,49 is dit handige beautyproduct wel de moeite waard om in je winkelmandje te leggen. Je shopt de self-tanner op dit moment alleen in de Action winkels en niet op de webshop. Wacht niet te lang, want wij verwachten dat deze zelfbruiner de schappen uit vliegt.

 

self-tan-water-action-winkel

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!