Shopping

Helemaal kapot na een lange werkdag? Action heeft voor 39,95 dé uitkomst

action shiatsu voetmassage
Foto: Action

Tegenwoordig wordt er heel wat van ons verwacht. We moeten uitblinken op de werkvloer, optijd thuis zijn om een smakelijke maaltijd te bereiden en in het weekend staat onze agenda vol met vriendenafspraakjes. Druk, druk, druk. Wat is het dan toch heerlijk als je eventjes niets moet en de tijd voor jezelf kan nemen. Deze 2-in-1 elektrische shiatsu massageapparaat deal van de Action webshop is alles wat jij nodig hebt. 

Ontspannende shiatsu voetmassage-apparaat van Action

Heb jij werk waarbij je constant van hot naar her vliegt of heb je er een drukke sportsessie opzitten? Dan verdienen jouw poezelige voetjes wel wat ontspanning. Geen twijfel mogelijk dat jij niet blij wordt van dit mega zachte voetmassage apparaat van de Action. De discounter kwam al eerder met een oplossing voor energieloze momenten, namelijk de daglichtlamp. Een echte must-have! Toch worden we van deze gadget ook behoorlijk blij.  

Deze topper heeft maar liefst 8 roterende massagekoppen die in 2 selecteerbare richtingen masseren. Zo kun je de voetmassage altijd afstemmen op jouw behoeften. Heb je vooral last van koude voeten met deze winterse temperaturen? Voeg dan wat extra warme toe aan de massage met behulp van de infraroodfunctie. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en geeft nét even die extra ontspanning.

voetmassage-action-shiatsu SHOP NU VOOR 39,95

Ter plekke genieten van de massage

We weten allemaal dat relaxen mega belangrijk voor je is. Wanneer je constant doorgaat zonder rust te nemen, bereikt je lichaam op een bepaald moment een punt waarop het de stress niet meer langer aankan. Ademhalingsoefeningen of een warm bad nemen, kunnen je dat die ontspannende momenten geven. Toch brengt deze shiatshu voetmassage je naar een hoger level. Hiermee kan je pas echt optimaal genieten.

Het apparaat heeft een functie waardoor hij automatisch uitschakelt na 15 minuten, wat handig is voor het geval je in slaap valt. Beginnen de rode vlekken in je hals al op te spelen als je bij je schoonmoeder naar binnen loopt? En ben je dan één bonk stress? No worries, het lichtgewicht apparaat (van maar 1,6 kilo) kun je overal mee naartoe nemen. Zo kun je op, welke plek dan ook, genieten van een ontspannende massage.

action-massage-apparaat
SHOP NU VOOR 39,95

Specificaties shiatsu voetmassage apparaat

Heb je meer spanning in je bovenlijf? Daar biedt dit massageapparaat ook zeker een oplossing voor. Het bovenste gedeelte van het de gadget is namelijk afneembaar, waardoor je het ook kunt gebruiken om je nek of rug te masseren. Alles wat je nodig hebt zit dus in één apparaat. En hij is ook nog eens heerlijk zacht omdat het gemaakt is van 70% polyester en 30% katoen. Wat wil je nog meer!?

Alleen online verkrijgbaar bij de Action

Deze 2-in-1 voetmassageapparaat is alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action. Dat scheelt weer, want met deze regenachtige dagen hoef jij dus niet de deur uit. Voor maar 39,95 euro sluit jij de week ontspannen af. Als je hem nu bestelt, heb je deze parel namelijk al binnen 3-5 werkdagen in huis. Dan kan het relaxen beginnen!

voetmassage-relaxen SHOP NU VOOR 39,95